![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Witam, zamieszczam dwa filmiki z huntów w tombach pod Ankrahmun i nieopodal ^^
Pierwszy filmik; miał być w 4 osoby, niestety 2 stchórzyły i poszedłem tylko ja z kolegą ;p Chcieliśmy isc takze na necro, ale we dwóch nie było sensu ;p Team: Slagolash, 36 Knight Ermed, 30 Paladin Link: http://rapidshare.de/files/2112480/tombs_slagerm.html Drugi hunt0r, bardziej udany, w innym miejscu w samym mieście; Team jak wyżej, dochodzi do tego Aval'yah (32 ek) Enjoy! <evul> Link: http://rapidshare.de/files/2112418/t...aval2.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
![]() ![]() |
![]() A ja tam byłem, miód i wino piłem i dobrze sie bawiłem.
Cytuj:
Magierde chyba wogle nie wiedział o tym huncie. A tak sie składa, że do mnie zjechała sie rodzina.. a są w koncu rzeczy ważniejsze od Tibii ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To że "stchórzyliście" to był żart ;p Wiem że rodzina sie zjechała i nad jeziorko cię wyciągneli ;p
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: NOWOGARD
Stan: Niegrający
Imię: Bonczas/ Lorgin
Profesja: Elite Knight
Gildia: Demons Army
Świat: Pacera
Poziom: 275
Skille: 93/87
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() HEHE nice filmy. Fajnie było jak zapomniałeś coina ^^
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Filmy nawet nawet ja tam sam expie i to jeszcze dalej ale na takich lvl to giit
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
@down: nie klikaj prawym przyciskiem i "Zapisz jako..." tylko wejdź normalnie na stronę, zjedź na dół, kliknij przycisk "free", poczekaj pare sekund, zjedź na sam dół i kliknij nazwę pliku Ostatnio edytowany przez Slagolash - 02-06-2005 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
|
![]() kurde, a chciałbym obejrzeć te filmy tylko, że zarówno Opera jak i Internet Explorer zapisują mi je jako plik *.html, albo jakiś zwykly plik -.-
halp plx |
![]() |
![]() |