![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() ok, oto moje pirwsze orki które rysuje w ten sposób
![]() ![]() @edit ok jakoś udało mi się odzyskać moje prace ![]() ![]() ork leader ![]() to wogule pierwszy mój obrazek w tym stylu ![]() ork spearman przy beczce z winem ![]() a tu taki sobie ork z mieczem i poison daggerem ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 19-10-2005 o 21:45. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() @up:
racja. a ten pierwszy ma troche spuchniętą nogę @edit teraz sie skapnęłem ze on stoi na kamieniu xD @down "połknąłeś" r. Powinno byc Darth ryba ![]() Ostatnio edytowany przez Darth Ryba - 19-10-2005 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Moi koledzy terz sie nabrali
![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 19-10-2005 o 21:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() beznadzieja, to cos na czym ten pierwszy trzyma noge nie wyglada jak kamien -.-, to cos co chyba mialobyc cieniem jest STRASZNIE brzydkie i wszystkie te orki wygladaja tak samo
do dupy po prostu, tylko sie tym podetrzec @down wiesz mam napisac "ale super extra pracki dawaj wiecej plax!!" zeby on sie cieszyl? nie bede sciemnial, prace sa do dupy Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 19-10-2005 o 21:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() @up
nie krytykuj tak chlopaka bo jeszcze sie zalamie @topic jeszcze troche pocwiczysz i bedzie extra |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Wiele pracy przed Tobą, ale nie jest beznadziejnie. Ćwicz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
a kogo Ty starasz sie oszukać ? Przeciez to jest ... ummm jakby to lagodnie powiedziec ... ... ... okropne ?
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Cytuj:
Swoją drogą jest ładniejsze od niektórych prac wysłanych do konkursu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Head Hunter....
Gildia: Toriata
Świat: Morgana
Poziom: 44
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Nie jestem krytykiem sztuki ani artystką ale na prawde prace są nienajlepsze. Poprostu przerysowałeś mięśnie, dodałeś od siebie denna glowe. A i jak rysujesz koszulkę to może tak być ale spójrz na tego pierwszego chyba orca i zobacz. Koszulka z miesni. W zetniciu ze spodniami okazuje sie, ze jednak miesnie to koszulka bo faluja. A i buty jakby zmiazdzane przez elephanta poprostu takie jakby plaskie. Dodaj jeszcze cienie i postać będzie w porządku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MOJ NR JEST W KSIAZCE TELEFONICZNEJ A NAZWISKO KOLO MUMERU ![]() Ostatnio edytowany przez Hunter :-) - 20-10-2005 o 15:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ee.. okragle lokcie, wylamane stopy.. boooli.
Cwicz.. DUUUUUZO Cwicz. A przedewszystkim kup se cos, o rysowaniu.. jakas ksiazka o rysowaniu albo albumy ,by sie przydaly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Zbanowany
Imię: Mistrzunio Magii
Profesja: Sorcerer
Gildia: Braaaaaaak :(
Świat: Celesta 4ever
Poziom: 30
Skille: 20/23
Poziom mag.: 41
![]() |
![]() Nienajlepiej... Musisz jeszcze ćwiczyć. Pamiętaj, że orki to nie ludzie. Rysuj bardzie szczegółowe, i postaraj się aby nie byli oni w dziwnej pozycji. I jak robisz stopy, to się postaraj żeby było widać że mają oni nie takie kompletnie płaskie stopy.
Podsumowanie: Ćwicz, dużo ćwicz... Może kiedyś zostaniesz legendą? ![]()
_ <*|___/| |____ / <- to jest kaczuszka, wstaw ja do swoje podpisu aby była w twoim podpisie Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne. Nie jestem dyslektykiem, dysmózgiem czy dyskimśtam, ale czasami piszę posty w pośpiechu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Ćwicze ćwicze
![]() ten pierwszy wiem, że nie wyszedł co do cienowania to jest, cienkie ale jest, z tymi mięśniami to wiem, ołówek "tochę" za mocno przycisnąłem. A co do poradnika i mięśni, twarze są robione na podstawie poradnika do mangi który zobaczyłem u kolegi( niedługo też se taki kupie ![]() Ps. Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 Ostatnio edytowany przez FakeMan - 20-10-2005 o 20:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
|
![]() czlowieku?! pierwszy ci nie wyszedl?! zaden ci nie wyszedl, wszystkie sa brzydkie -.- daj dalej jakies prace (byle lepsze)
@down offtopic: znowu sie zgadzamy... to troche dziwne nie sadzisz? =p Ostatnio edytowany przez SadeXoVe - 21-10-2005 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() To są orki ? BLAH ! Mimo że wole stać w grach MMORPG i RPG po stronie ludzkiej i zabijać te biedne stworzenia, które ty całkowicie oszpeciłeś! to chyba dołączam do klubu wielbicieli Orków !
Po 1, ten na 3 rysunku .... coś mu wyrosło z łba..... i to krzywo jak cholera, ma zwisający biust (domyślam sie że to ork kobieta w późnym wieku) i suty mu sie przyciągają (co to jakieś magnesy - i + ???? ) i co on ma za łapy ?! WTF IS THAT ?! Aha jakaś owłosiona Chihauhua (Czy jak to sie pisze) chce go ugryźć Po 2, Czy ty wiesz wogule jak rysować stopy ? Chłopie to są płaskie platfusy !!!!111oneone itp.. Z takimi nogami/stopami to by byli masakrycznymi pływakami ! Po 3.... ten ostatni coś.... przypomina mi Crazy Frog'a -.- . I co on... on chce popełnić Harrakiri (dobrze ?) ? Bo tym sztyletem zara sie zadźga ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Head Hunter....
Gildia: Toriata
Świat: Morgana
Poziom: 44
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Przerysowane bo sie z innymi częściami ciała nie zgrywają. Wygląda jak by te mięśnie nie były "przeznaczone" dla tej postaci. Rysuj dobrze naostrzonym ołówkiem mękkim, wtedy kontury nie będą takie kiepskie. Pokolorój to i zmień proporcje. Ork ma bardziej zwyrodniałą twarz i usta jak znany polski aktor J.Sztur. Ork musi być bardziej zgarbiony i całą twarz większą. Zapewne też ich muskulatura nie jest tak rozwinięta. O to mi chodzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() RETY!
* Shanhaevel wyszedł z tematu. ... * Shanhaevel wrócił do tematu z mokrą głową. Twoi Orkowie nie wyglądają dziko, proporcji właściwie brak, ogólnie cienizna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a tak w ogule to wiem o płaskich stopach jeszcze musze coś z tym zrobić ( już cały mój pokój jes zawalony nieudanymi stopami "w 3D")
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
||
![]() |
![]() |