|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2004
![]() |
![]() siema
mam pewien problem. Po updacie tibii pisze mi coś takiego: "Unkown client wersion. Please download the surrent wersion at http://www.tibia.com" Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi??????? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() <Wzdycha >
Więc ... idz na tibia.com ściągnij starego klijenta (7.21) z sekcji Download , gdy ściągniesz usuń wszystkie TIBIE z twojego komputera...chodzi mi o wszystkie tibia***** razem z tibia.dat itp. potem zainstaluj tibie i powinno hulać ![]() P.S. u mnie neichciało chodzić bez usunięcia wszystkich TIBI ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Po prostu daj uninstall w katalogu z gra...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Jakbyś czytał nwesy to byś wszystko wiedział!! Pisze tam, że przez zalogowaniem sie na test serwer nalezy skopiować pliki tibi. Ty tego nie zrobiłeś wiec musisz wszystko usunąć i zainstalować ponownie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Nieee ...ja skopiowałem tibie do innego katalogu ... ale gdy wszedłem na Test serwa a potem zdechłem to pisalo too many players online... więc polazłem na zwykły i co... niewchodzi pisze connection time out ... gdy usunołem wszystko to wszystko było ok ... .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() BUAHAHAHAHA!!!
![]() Musisz od nowa ściągnąć Tibie ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |