![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak jest w topiciu, 116 elite z Lunary pada z powodu kilku powodow..
Reasons: "1. He was threating a member of Monarch with death. 2. He threated Core with war. 3. He attacked a member of Monarch many times. 4. He threated Monarch with war. 5. He thiefed eq for a value ~40k." Links: http://rapidshare.de/files/2113771/Z...ihold.rec.html (nagrane przez 83 elita) http://rapidshare.de/files/2114135/trihold.rec.html (nagrane przez 75 eldera) PS. Jak widac, na Lunarze nie warto walczyc, bo nie wygrasz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() hehe no to S*3* sie doigral hehe ; ) szkodaaaa
PoZdRo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 03 2005
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 10
Skille: 46/47
Poziom mag.: 2
|
![]() No ładnie go załatwiliście ale oglądałem to już wcześniej bo mój kolega też nagrywał ( Wirand von'lee ) i mi dał. On powinien mieć hunted także za luring
przez co kiedyś padłem i przestałem grać jedną postacią ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Candia
Poziom: 115
Skille: 98/82
Poziom mag.: 21
|
![]() A ja znam Triholda z rl....
I wiem ,że tych ktorych okradl to frajerzy, a tych ktorych bil to nooby.... 85% lunary to NooBy =) Cya!!! Pila team 4ever!! MoM < Sucks!!! Mamuski ahah
Tibiopedia.pl Ostatnio edytowany przez Tony ^^ - 02-06-2005 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Szkoda troszke Triholda, ale trzeba przyznać, że zaslużył sobie na to... |
||
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Pierwsza moja mysl to taka ze Trihold zostal Sprzedany i zjechany tak jak dawniejsze Hight lvl'e na Lunie.Ale z tego co widze to zasłuzył sobie na te Dedy i sobie troche chłopak zjezdził reputacjie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zajunix
Profesja: Knight
Gildia: Imortal Fighters
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: **/**
Poziom mag.: prawie 5
|
![]() Ej sorry mam sprawe jak chcem sciagnac to mi pisze
You have requested the file trihold.rec (420126 Bytes). This file has been downloaded 268 times already. IMPORTANT: Download-accelerators are only supported with a PREMIUM-Account! You have requested 21450 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately. This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy. In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit. Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access! co mam robic ?
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Trihold to zwykla pala...nie znam go , ale zrobil sobie taka u mni opinie jak probowalem mu sprzedac bp hmm i okazalo sie ze lubi on pothiefowac low lvli...Mialem zaledwie jakis 12-15 lvl i jak byl na dlach to napisalem do Niego za mam hmmy to napisal zebym wyslal do thais...wyslalem , ale kasy juz nie wyslal ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znalem prawie wszytskich ownerow Triholda, ale ostatnio troche za duzo namieszal... mial 114 lvl, SoVa, dosc dobra reputacja i musial to wszytsko zepsuc, najpierw chcial ukrasc HH, potem numer z zamiania postaci.. ehhh... Mowi sie trudno..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Jeżeli to co mówicie, że on takie tibiowe przestępctwa popełniał, to dobrze mu tak.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |