|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
![]() |
![]() w sumie zastanawiam się co mam zrobic. przed chwila weszlam do tibi no i sie zrobil problem. grafika zrobila sie straszna ze az nioe da się grac. ktops mi powiedzial ze mam za wolny przesył [zawsze bylo dobrze ale cóż] mam stale lacze wiec mysle [ale nie znam sie na tym] ze powinno być dobrze. podobno musze wejsc w options ->graphics i tam zmienic ale moge sobie zmieniac i zmieniac ale to nic nie daje. ktos wie co mam zrobic?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przeinstaluj Tibię
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Vanzi Edoc'Sil
Profesja: Paladin
Gildia: Until the end
Świat: Neptera
Poziom: 51
Skille: 78/57
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Łącze nie ma wpływu na jakoś grafiki (jak coś to na lagi/freezy). Pomóc może zmienianie opcji w menu Graphics i ew. przeisntalowanie sterowników od karty graficznej. Z drugiej strony jak do tej pory wszystko działało i niczego nie namieszałeś to dość dziwne..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() nie wiem co jest. przeinstalowalam ale nic nie daje. ![]() ![]() ehhh no nie wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Daj może screena to się dowiemy co wygląda nie tak jak powinno.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() tylko jak?
![]() [chcialabym zauwazyc ze takie rzeczy sa zbyt skomplikowane jak dla mnie... ![]() ************************* chyba jest juz ok. zostala kwestia powiekszenia tego okienka z grą bo tak jak zawsze po ludzku nie idzie. heh zawsze jest cos co musi przeszkadzac Ostatnio edytowany przez Shir Silio - 03-06-2005 o 22:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() o dziki wkoncu ktos sensownie odpowiedzial... wsyzscy cos gadali o 16 bitach w ustawieniach pulpitu ustawieniach gry ech
jednym słownem dzieki bardzo za odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() ja jak mam problem z grafiką robie 3 rzeczy
1. isntaluje direckta najnowszego kiedyś mi grafika sie zrąbałai okazało się to winą direkta 2. rzeczywiście na 16 bitach gra chodzi normalnie a przy 32 grafika się rąbie 3.sterowniki karty graficznej to są wg mnie 3 problemy jak jest kiepska grafika |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ta jakbym chociaż wiediala jak to dodac [no ale nikt nie udzielil mi jakeis odpowiedzi na pytanie]
![]() |
![]() |
![]() |