|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jakie głupie pytanie -.-
Czy pracować, czy normalnie wydawać kase ? albo 1. Mam 2,5k - czy wydać all na runy, czy mieć za chwile za 200+gp ? 2. Mam 0k - czy UH'maker ma być ? Czy normalnie żebrać na ulicy ? @Topic: Kupować runy, gdy: masz niepotrzebną kasę (a kto ma?); nie chce cie sie robić UH'makerem; nie masz czasu na robienie UH'makerem; expisz i z dużym zyskiem zwraca ci sie za runy. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Moim zdaniem bezsensem jest uzywanie Uh-makera. Chyba, ze masz duze lagi i nie mozesz grac, to stawiasz sie takim drutkiem i robisz runy. W kazdym razie zrobienie marnego bp uha trwa 3h i 20 minut, a to troszke czasu jest. Osobiscie wole potrenowac poexpic i normalnie zarobic na uhy, zamiast tracic czas. Mozna oczywiscie robic jedno i drugie, ale to juz jest nielegalne (MC). Tak wiec, kupuj normalnie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odpowiedź jest prosta: UH'maker ma być, ale nie twój ;p
Logujesz sie o 4-5 rano i szukasz nie-br UH'makerów, jak nie wiesz gdzie są na mapie to zobacz kto jest online (11 lvl Druid) i szukaj jego. Gdy znajdziesz to pewnie będzie auto-log, ale następnym razem już będziesz wiedział gdzie stoją, więc tylko GFB i jazda (jak ich trafisz to już się nie wylogują). Jeżeli masz szczęście to trafisz może nawet na 4 UH'makerów, pomnóż to razy dwa bp UH i otrzymasz wynik. RADA: Nie farmuj ciągle na tych samych UH'makerach, bo właściciel zamiast codziennie odrabiać 11 lvl, po prostu zrobi sobie nowych. Szkoda, że większość MC'makerów to Polacy... Patriotyzm(?) albo 10bp/dzień. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Cytuj:
Myśl co piszesz nabku - 4 druty = red skull >.< Ja juz wole wydac kase na Uhy niz na red skullu z własnej winy jechac. O huntach nie wspominajac, bo mało kto gra druidem stojąc afk z botem w popularnych miejscach. Tak więc 'stfu' !
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Gniezno
Imię: Ryoke
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: 92/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Ja powiem to tak: legalnie grajac nie ma najmniejszego sensu tracic 3,5 h na zrobienie bp uh. Jak rozwiniesz ladnie postac to zarobisz na uh bez problemu, grajac jednak z mc to uhmejker jest podstawa. Po co tracic kase na uhy jak mozna sobie w czasie hunta lub treningu wlasne uhy zrobic.
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Jak ci się chce biegać 4 MC na Dragonie to prosze bardzo, ale na Galanie jest dużo MC na wolnym terenie, więc mi kitu nie wciskaj, że znaleźć nie umiesz. 2. Tylko baran zabija MC swoim main charem -.- Szkoda ci poświęcić te 4h żeby sobie new chara zrobić... i zarobić na tym min. 50k ? Gdzie ty chodzisz do szkoły ? Trzeba list do ministerstwa wysłać, bo z kojarzeniem faktów to u was cieńko -.- A teraz patrz: Dajesz dobre rady ? Super, oby tak dalej! Spamujesz na forum jakimiś, niczym nie popartymi, bzdurami ? Wynocha! So... would you mind STFU and don't talk sh*t again ? |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Bełchatów
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Naltharion
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Ta super i moze robic tak co tydzien co ?? I bana sobie zrobic jeszcze ? Wtedy po co beda mi te uhy !! Czlowiek mysl troche... (bez obrazy) |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Nie dostaniesz bana o ile umiesz dobrze liczyć unjustified'ki.
2. Licząc, że będziesz zabijał 1 osobę/dzień, 5 dni w tygodniu to zgarniesz ok. 10 bp UH. Drugi tydzień tylko 4 osoby i dalej nie masz red skulla. 3. Cztery godziny na rooku w zamian za 20 bp UH (czyli 50k) w ciągu dwóch tygodni + nie masz red skulla. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Cytuj:
Dlatego proponuje NIE ZABIJAC UHMAKEROW !! Lepiej zrobic lvl z 30+ i Runemakera skolowac w zamian za protekta
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. Ostatnio edytowany przez Vormencik - 10-05-2005 o 15:10. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnie jest mieć protektora, ale w tym temacie rozwijamy kwestie czy opłaca się robić runy samemu.
Cytuj:
Siedząc 10h/dziennie na 5 UH'makerach masz 15 bp UH/dziennie = ok. 40k gp/dzień. Więc licząc, że nikt nie będzie ci ich zabijał to czysty zarobek. Niektórzy gracze (cheaterzy) wolą stracić 5 dni i mieć te 40k/dzień. Posiedzą da tygodnie i mają fajne eq, posiedzą drugie dwa tygodnie i mają UHy na exp. Potem pożyczają tych UH'makerów komuś innemu z gildii i wszyscy mają kupę kasy. EDIT: Żeby ktoś głupio się nie pytał; granie na MC jest nielegalne w przeciwieństwie do zabijania takich MC. Tylko zyski są prawdziwe (w grze). Ostatnio edytowany przez Bulboglowy - 10-05-2005 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hmm zależy : robie lekcje = Bot, nudze się to penetruje wybrzeża i poszukuje afkujących przyjemniaczków.... A nieraz kupuje
![]()
,,A człowiek pokonał bestie, która wróciła do królestwa Beliara." LBW Guardia Ostatnio edytowany przez Lord_Nerevar - 17-05-2005 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Stan: Niegrający
|
![]() No cóż... lepiej rozwijać jedną postać i nie tracić czasu na UHmakera, na początku z UHmi jest krucho, ale później fundusze zbiera się bardzo szybko i można kupować kilka bp na zapas jak ma się już wystarczająco dobre wyposażenie.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Posiadam 40 lvl knighta, który spokojnie potrafi zarobić na siebie, lecz nie siedze 24h przed kompem, więc zrobiłem sobię druta na tym samym koncie dobije do 20 i wykupie mu promo, skoro i tak nie moge ciągle grać.. to w ten czas gdy nie mam czasu na tibie mój rune maker , robi mi runki zaczynająć od Destroy Field jak ide na Scarab'y skączywszy na uh, jeśli mam nadmiar to sprzedaje i mam na lepszy eq, i co najważniejsze nie musze biegać i czekać aż ktoś da oferte na trade.. sam sobie robie to co potrzebuje..
PzdR |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
czyli robisz runa na makro ale pamietaj że jesli dostaniesz bana na druta to cale konto bedzie zbanowane a nie tylko twoj drut |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() wiem że to nielegalne, ale mało jest soc/drutów bez " wspomagaczy" , naszczęście na moim świecie jes mało gm i cs , jak widzałem każdy nie wyżej niż 3 lvl.. a pozatym na odludziu tylko dla pcca, więc wątpie żeby dostał bana
|
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zawsze myślałem, że 6 uj/tydzień to red skull. Przyznaję się, że sam nie próbowałem. Nie mam w zwyczaju zabijać ludzi.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Jesli masz duzo kasy to kupuj uhy ale jesli niemasz to załóz uh-makera.
![]() |