|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Jeżeli pisząc PK masz na mysli osobe oznaczoną czaszką - to nie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Za zabicie PK z paccem czy bez NIEma bana. Od przyszłego updata (narazie tylko na teście) za zabicie 6 playerów w ciągu 24h albo 10 w ciągu 7 Dni lub 20 w 30 dni dostaje się automatycznego bana na 15Dni (nieliczą sie playerzy ze skullami)
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Babka miała czerwonego skulla.
Jeszcze mi typiara zapłaci :evil: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() z jakiej strony na to nie patrzac player killing to przestepstwo wiec jak bys mial pacca to mozesz zabijac legalnie??????
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Teraz to wogole ciezko zabijac tych co cie wkurzyli nawet... Po updacie bedzie party mode wiec wogole nie da sie zabijac. Czasami jak sie dalo duel mode to sie okazywalo ze twoj winowajca tez ma... Nie, nie. Nie jestem pk... Tylko denerwuje mnie to ze jak chce komus za cos odplacic to odrazu pol miasta "PK,PK!!!" i klops...
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Cóż.....ja narazie napewno się nie odpłace....za słaba jestem
![]() A to żeby zemścis się na tamtej babce (ujawnie ze miała 20 lvl) totylko marzenia |
![]() |
![]() |