|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() Czy wam kiedys jakas CIPa
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2004
|
![]() Cipowie są chyba tylko po to by pomagac...
Napewno nie powiedzą tego ci, którzy używali bota ![]() Mi osobiście GM nie musiał jeszcze pomagać, ale słyszałem o nich tylko dobre rzeczy... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Ale bardziej chodzi mi o to czy ktos mial powazniejszy problem np. techniczny z kontem jak ja i czy naprawde CIPowie ani raz nie zawiedli nawet w cięzkim problemie. Nie wiem jak to ujac dosadniej ale wiecie o co chodzi
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() hmm, CIP'owie a GM'y i CS'y to minne rzeczy...
Mi pomógł kiedyś CS jak utknąłem na rooku z powodu kogoś kto się skrzyniami, stołami itp. bawił. WyROPował mnie i razem zrobiliśmy porządek.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Mi osobiście nie pomogły, ale pamietam jak jakieś dwa miesiące temu tłumaczyłem koledze tekst do GMków z proźbą o zmiane nicka. Pamietam że odpisywał nam i to bardzo treściwie. Ale niestety nicka mu nie zmienili. :rolleyes:
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() Taaak...Cip'owie pomagają bo w końcu między innymi po to są.Ale jak jusz potrzebuję pomocy to nigdy nie moge żadnego zastać. ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() hmm CIP-y zawsze pomagają lecz nie zawsze o tym wiemy
![]() noo wedłóg niektórych update do 7.2 był wręcz szkodliwy ale wedłóg mnie próbowali zastąpić cośco zastąpienia wymagało tylko, że do tej próby pasuje jedo powiedizenie " Z dszczu pod rynnę"ale ogólnie CIP-y starająsię pomagać... chyba 8)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() Mi GM życie uratował bo ostrzegł mnie przed GS
PS.To mój 100 post |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() ekmmm ... jak to ostrzegl???? nie wolno im chyba to znaczy nie mieszaja sie to prywatnych problemow przecietnych graczy... mozesz wytlumaczyc szerzej jak to nastapilo?(
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2004
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
|
![]() Nigdy nie widziałeś GS przed venore ?? Jezeli nie widziałes to masz duże szczęście
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
![]() |
![]() yyy moglby mi ktos powiedziec do czego sluzyl ten "bot" bo wszyscy mowia ze za niego bany byly w czym on pomagal?? :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Ja powiem jedno Raz mi pomógł GM gdy ktos Lurował GS do venore pojawił sie szybko i rozwiązał Problem
I powinniście sami zauważyc że gm banuje Spammerow na Kanale Trade, nie raz widzicie napewno ........-He/She banished to Spamm in Trade, DONT SPAMM Ale jest tez Druga sprawa Czemu powstaja Wojny na swiatach ( np na Isarze Del'Toro panuje a czemu GM nie moze zadzialac przeciez tam chodzi o współ parce i koleżeństwo a nie o wojny przez to gina nie winne osoby (np Ultimate Explosion jesi ktos posci w miejscach w kturym ktos bedzie lub cos innego) Wtedy to gm nie pomoze tylko patrzy z zalożonymi Rekami jak sie ludzie wybijają |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Czy Cipy pomagają...
Pare razy miałem poważniejszy problem, zawsze w e-mailu zwrotnym otrzymywałem tylko mase dziwnych powodów, dla którcyh nie mogą nic zrobić... Podczas gry raz jeden gm zakończył mój dl hunt, i wpruśił na mój spawn ludzi w wyższymi lvlami... bardzo pomocne... Kilka razy ja/moi znajomi dostali bana "ot tak se", też zyskali tym sporo mojego szacunku... A gdy straciłem konto, to przez fakt, że mail z nowym hasłem doszedł dopiero na następny dzień, zalogowałem się na golasa, i dwa lvle chudszy... bravo cipy... |
![]() |
![]() |