|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 05 2005
|
![]() Poszedlem z kumplem jako bloker GSów... padlem raz, ale pomyslalem ze dam rade go ubic sam z hmmów... wiec poszedlem solowac, bo mialem duzo runek wiec moglem sobie stracic
![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/2206035/G...ight_.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() You have requested the file Gs_Solo_By_Ixn__20_knight_.rec (211801 Bytes). This file has been downloaded 0 times already.
(jesli nie bedzie tibicam chciala wam odczytac tego pliku to zmiencie nazwe na krotsza) A co do filmu: Knight ubija gs'a z hmm jak sorc. Totalna strata uh. Ogolnie slaby filmik :/ Ostatnio edytowany przez EnD276 - 06-06-2005 o 08:13. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() jeśli ci te 2 dedy nie robią to nie masz szacunku do swojej prawcy
![]() ![]() obejrze i :edit: ![]() EDIT ej... mi ten filmik nie działa z niewiadomych powodów......przyjmijmy że jest fajny ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cassner - 06-06-2005 o 08:14. Powód: obejrzałem a raczej nie ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Szkoda ze nie pomyslalem wczesniej. Tak bym mogl nakrecic GS solo przez 20 palka, ale w stylu palka czyli z kuszy, a nie z hmm i skakac miedzy pietrami :>
No, ale juz mam prawie 27 lvl i zabic GSa na PoH takim palkiem to zaden wyczyn... moze zrobie film awans 26>27 na PoH. Po co krecic kolejne filmy z solo GSa w tym miejscu. Kazdy prawie taki sam tylko inne hit z HMM ;>
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
//Nie widzialem ani razu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() jesli myslisz ze wejscie na góre, walniecie hmm i zejscie na dól to solowanie to sie gróbo myslisz
![]() i 1 bp hmm to tez nie jest duzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
// lol za***alem go sam ~~dostalem 900 expa wiec to jest solo ~~ bil mnie a ty co uwazasz ze jak kolo na*******a z blokerem to to jest solo? żal mi cie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
|
![]() Amagosz, już blokowanie GSa jest lepsze... wiesz takie wyczyny to robią 10 lvlowe druty z sd~.
I nie klnij na innych , skoro to ich zdanie. :>