|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Po 1.Najpierw se skopiuj tibie potem ja wloncz klikni na przyciski Options nastepnieNetwork i tam zaznaczasz Login Test Server klikasz ok i sie logujesz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Na czym to polega??
?( |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Panie seksik, po dwóch ostrzeżeniach na priv z prośbą o powstrzymanie się od pisania jednego posta pod drugim, teraz dostajesz upomnienie.
Topic: tak, jak mówi mali. Wcześniej jednak zrób kopię całego katalogu z Tibią, bo później nie będziesz mógł grać normalnie używając klienta Tibii tego do testu. Re: down: to będziesz musiał ściągnąć sobie klienta Tibii "normalnego".
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() No dobra , a jeżeli już włączyłem tiba test serwer login bez skpiowania katalogu to co?? Sciągnęło coś sie i lipa.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() OMG!!! Jeżeli masz taki poziom umyslowu ze potrafisz zarejestrowac sie na uzytkownika w tibia.pl to POWINIENES umiec zrobic test serva... Echhh. Szkoda gadac...
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() nie skopiowałem tego wczesniej i teraz mi poisze ze nie znany klient!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() a muwili zebys skopiowal tibie .. a tak pozatym to chyba trzeba teraz tibie przeinstalowac
|
![]() |
![]() |