|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2005
|
![]() Chciałbym poexpic w Kazo ale niewiem jak dojść do wiekszego skupiska krasnoludów a na mapie respawnu nie ma podziemi.
Możecie dać mapke czy coś innego prosze o odpowiedz. Szukałem i nie znalazłem takoego tematu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Lodz
|
![]() Podaj lvl i profesje i na jakie krasnoludy tylko chcialbys chodzic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2005
|
![]() 45/43
lvl 16 słabe i chodzi mi jak dojść do krasnoludów bo do Kazo doszedłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak idziesz od Carlin do Ab to zara po krypcie skrecasz w dol i tam mijasz tą góre i są takie domki 1 i 2 lvl dwarfy nizej soldki jeszcze nizej guardy.
To są takie małe zabudowania po lewej od Kazz(tej góry) jak byś chciał na mapie zobaczyć
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Lodz
|
![]() Także jak idzie sie do depo w Kazordoon to wczesniej można skręcić w prawo w taka brązową ścieżke i tam bedą dwarfy, soldy i guardy ( na guardy lepiej nie idź bo deda możesz zaliczyć). Zeby do kopalni dojsc to tak jak bys chcial wyjsc z kaz to jak tam jest rope spot to wchodzisz i idziesz w gore. Na 1 i 2 poziomie sa tylko dwarfy, roty i poison spidery, na 3 troche soldów a niżej nie masz co schodzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: piła
Imię: Fisalu
Profesja: Elite Knight
Świat: Xantera
Poziom: 79
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zejdź do pierwszej lepszej kopalni koło Kazo, a te są narysowane na mapie i tam zawsze jest sporo dwarfów różnego rodzaju
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Wyjasnic moge Ci jedynie poziom z dwarfami w kaz. Wiec po zejsciu do kaz na -1 schodzisz na -2, nastepnie idziesz ciagle w dol az do zakretu w prawo, nastepnie schodzisz w dol, po zejsciu idz w gore, prawo i znow w gore, kiedy znajdziesz droge jak w podziemiach bedziesz juz na miejscu.
|
![]() |
![]() |