|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Jak się żenić i gdzie znaleść pierscionek?:
Słyszałem, że można się ożenić pod warunkiem ,że ma się pierscionek. Gdzie można go znaleść? Jeszcze mi kumple mówili, że po ślubie do dp trafiają prezenty typu Boots Of Haste, Gigant sword itp. Ja słyszałem o quesie w którym jest owy pierscień. (Nie można dokładnie mówić gdzie jest quest; Ja mówie ,że jest taki quest ale niemówie gdzie) |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() powiedz koledze żeby sobie z ciebie jaj nie robił,
Ślub w Tibii bierzesz tak jak na realu,czyli znajdz sobie kogos(najlepiej wysoki level)kto wam slubu udzieli,znajdz pierscionki(ten quest jest w...i wykonalem go. ![]() zapros gosci ,zorganizuj miejsce,zalatw zarcie i picie,i moze ktos wam prezenty da |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Jakby po jakimś ślubie do depo miałby mi wpaść gs, albo boh, to szczerze powiem, że mógłbym się żenić i rozwodzić cały czas...
![]() Wiem, że pierścionek można kupić, okolice 1k; niestety, nie wiem dokładnie po ile i gdzie można kupić :/
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Sam jeszcze nie brałem ślubu, ale byłem już na wielu.
Wiem, że pierścionek można kupić za 900gp (nie jestem pewny na 100%), prezenty możesz dostać od gości ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() Ze ślubem to jest tak. Poznajesz kogoś, chodzicie razem na hunty, sprzedać loot, dużo gadacie na privie i w końcu się decydujecie. Prosicie kogoś o bycie księdzem, wybieracie gdzie ślub ma się odbyć, spraszacie znajomych i biba!!!!! Prezenty są mało ważne ponieważ ślub ma przybliżyć tibie do prawdziwego masowego rpga.
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hmm mi sie zdaje ze wedding ringa mozna kupic u jubilera w venore (nad drugim dp) za 990gp
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Wedding ring mozna kupic na Edron po 999 gp (nie jestem pewny). No i z tego questa... A slub robisz jak chcesz.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() to proste musisz miec 2 pierscionki wedding ring i dac swojej wybrance
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Ja bralam slub
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No właśnie jak to jest z tym księdzem. Czy trzeba mu jakąś specjalną formułke powiedzieć czy tylko tak gadać od rzeczy? Bo slyszałem, że jak sie u niego weźmie ślub i jak ktoś weźmie look na ciebie to widzie ze jesteś mężem/żoną kogś tam
#11 |
Guest
|
![]() Raczej nie bo bylam z Moim Mezem w thais w swiatyni , gadalismy do tej babki a ona nic ?!?!?!? Probujemy wszystkiego jakies tam slowka . Nic nie zadzialalo , wiec wzielismy naszego kolege powiedzial formulke jaka tam chcial i tyle 8)
Gofomp = Moj Maz ![]() ![]() Pozdrowienia Little Lady ![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() widze ze nie macie o niczym pojencia! !! :O w VENORE PO 990 gp jest! pierścionek!!!!!!!!! koło banku jest sklep !!!
![]() |
![]() |