|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2004
Stan: Niegrający
Imię: Radowid Srogi
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~brak~
Świat: Valoria
Poziom: 34
Skille: 20/25
Poziom mag.: 45
|
![]() Czy jesteś bogiem ????
odpowiedź uzasadnij ![]() (Wiem że głupi temat , ale mnie jakoś skłania do refleksji)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() bogami mogą być tylko członkowie cip softu (wątpie żeby ktoś ze stałych bywalców nim był) ale cusz kto by nim nie chciał być masz se chara i jesteś nim bogiem i masz se zwykłego chara i wtedy możesz mieć zwykłym wszystko / przesyłasz parcelkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Czy jestem bogiem? Hmm. Może tak, może nie, Bóg wie
![]() 1. Mogę tworzyć nowe życie. 2. Mogę zniszczyć życie. 3. Potrafię odróżnić dobro od zła. 4. Staram się czynić dobrze. 5. Jestem mądrzejszy od niektórych ludzi? 6. (edit) Bóg zawsze wybacza grzechy i stara się widzieć dobrą stronę człowieka. Ja także zbytnio nie przejmuję się jak ktoś mnie urazi i jeśli przeprasza mnie, to zapominam o tym. Argumenty przemawiające za tym, że nie jestem Bogiem: 1. Bóg jest idealny, a ja nie. 2. Bóg widzi wszystkie możliwe rozwiązania i wie, które nastąpi. 3. Bóg to Bóg - wszyscy go czczą i uwielbiają, a ja? Mogę być idolem, ale nigdy nie będę Bogiem. 4. Bóg jest nieśmiertelny. 5. Bóg zawsze za dobre wynagradza a za złe karze. Ja nie potrafię kogoś ukarać za błahostkę... 6. Bóg potrafi zabić ludzi dla dobra innych ludzi. Ja nie potrafię zabijać... @Rahim: Za dużo Tibii :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Hmm... jeden z utwór nagłego ataku spawacza zawierał coś takiego:
Wiem tylko że jestem niezniszczalny bo nic mnie nie zabije Zabić się mogę tylko sam dlatego czuję się panem swojego losu A poniekąd Bogiem Każdy człowiek może być Bogiem Może zabić zmienić bieg historii a są to rzeczy podobno boskie Zastanawiam się tylko czy życie to nie gra Czy nie jestem marionetką kogoś Czy ktoś się nie bawi moim cierpieniem i bólem Czy to wszystko jest już zapisane i po prostu się odtwarza Tak jak film Coś w tym jest ![]() @Rahim z tą xywą to przeginasz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Nie, nie jestem Bogiem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja nie jestem bogiem,poiewaz nie stworzylem swiata.A wedlug bibli bog stworzyl istnienie i zyci ludzkie.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 31
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Jestem Bogiem
Uświadom to sobie... Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie... hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Paktofonika - Jestem bogiem :
Mam jednom pier******* schizofremie zaburzenia emocjonalne prosze pusc to na antenie powiem ci ze to fakt powiesz mi ze to obciach PIER**** cie i tak rozejdziesz sie po lokciach BO JA JESTEM BOGIEM USWIADOM TO SOBIE slysze slowa od ktorych poswierze sie nad bogiem o rany rana jestem nie pokonany aibe aope bez reszty oddany przeje**** potenclaj niewyczepany. ?( |
![]() |
![]() |