|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
|
![]() Witam, gram na serwerze Danera i dzisiaj sie dowiedzialem ze zostaly usuniete lub zbanowane wiekszosc postaci z listy TOP 20 na naszym serwerze. Na tibia.com mozna znalezc komentarz:
Banished: until Jul 22 2005, 20:12:14 CET because of account sharing (ban za niedozwolone praktyki) Powiedzcie o jakie praktyki chodzi???? Co takiego mogli zrobic te postaci ze ich usuneli???? Ostatnio edytowany przez andrzej1270 - 22-06-2005 o 21:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Ty to przetlumaczyles?? Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie "Account Sharing" znaczy "Dzielenie konta".
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
|
![]() Cytuj:
Ja tego nie tlumaczylem: ale wg: Slownika sharing = partycypujacy (teraz w ogole juz nic nie wiem ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Zostali zbanowani, ponieważ grało kilka osób na jednej postaci.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Account shearing jest to dzielenie kont np.
dwóch kumpli zgadało się ze będa grali jedna postacia po 10 godzin na dobe w ten sposób beda szybko zdobywac lvle i wybija sie sposród innych graczy. (Teraz watek moze troszke nadciegnięty, ale jednak prawdopodobny) Reprezentanci Cipsoftu pomyśleli hmm.. 2 graczy na jednym koncie to 1 Pacc czyli 95 zl :S a jeżeli by tego zabronic to założa osobne konta i założa 2 Pacc'e. Druga wersja to po prostu "Cip'y" chca wyrównac szanse graczy ![]()
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Chyba snisz jeśli myslisz że to drugie ![]() ![]() ![]() Topic : Co do twego tłumaczenia i rozumienia słowa polskiego oznaczającego "PARTYCJA" czyli podzielony blabla... wychodzi na to (według cie bie )że mój HD praktykuje na 4 ...... ciekawe oco tu biega ;P . Account Sharing (nie Shearing) jest nie dozwolone, używanie konta przez 2++ osoby dla zdobycia super hyper miejsca w top 10 itp. Mnie ciekawi jedynie co by było jak by wszyscy grali uczciwie i trzymali jako tako klimat RPG (tak przynajmniej co druga osoba, nie co 50000 ). Wtedy to ta gra miała by sens... a nie jak teraz jest (Ale to taki off top). Aha sorka modki że powtarzam to co było napisane, ale chciałem wtrącić te moje 3 grosze na temat tłumaczenia ![]() |
![]() |