|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Temploraity Exahusted
|
![]() Tak jak w temacie...
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() IMO za kilka lat tibii nie bedzie.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Za kilka lat Cachero będzie walczył o 300level, a Bubble zostanie w tyle. Eternal bedzie miał 125/123 i 12mlvl. Powstanie wiele nowych wysp, potworów, rarów i będzie ok. 100 serwerów. Demony będą cieniasami do bicia.
PS: Bardzo wątpie, ale wiele osób na pewno o tym myśli: Tibia będzie 3D i będzie dźwięk.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Za kilka lat tibia zostanie sprzedana takiemu microsoftowi i zrobią z tego komercje jakich mało...
A jaką bym chciał? Grafika, and rest taka sama... Tylko nowe monsterki, nowe itemki, i duuużo nowych expowisk =)
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Drogi zalozycielu tematu podaj sam jakies pomysly dla zachety.
Kilka opcji: 1. Nie bedzie Tibii. 2. Totalna komercja. 3. Wiele wiecej potworow, itemow. Oczywiscie najwiecej dojdzie serverow jakies 40. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() już gdzieś, kiedyś taki temat widziałem, tylko gdzie??.....
1. nie bedzie tibi 2 tibia bedzie kijowa i bedzie wyglądała jak diablo 3 bedzie wiecej miejsc dla pacc i mniej dla facc 4 żeby w nią zagrać bedziesz musiał albo kupić płytke z grą za 50zł albo ściągać instalke przez 4 dni (za opłatą) |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Temploraity Exahusted
|
![]() Ja uważam, ze będzie tak:
1:70% powiększenia noobów 2: Więcej Haków 3: Tibia 3D -.- 4: 100 serwerów więcej BTW: Po kiego kiaj oni dają tyle serwów?
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() pesymistycznie:
-pójdzie na komercje -updaty czegoś głupiego, ewentualnie nowa niewyważona profesja, całkowicie popsują klimat - a tibia każdy się zgodzi że właśnie tym "czymś" ściąga graczy -rozpadnie się - napewno Cip Soft sam nie zrezygnuje, bo za dużą kase trzepie, ale może pojawi się "coś" np. jakiś darmowy i bezkonkurencyjny MMORPG optymistycznie: -wersja 8.0 przyniesie to na co czeka wielu graczy: lepszą grafike. Napewno nie 3d bo to by zabiło tibie, ale to 2d powinno zdecydowanie zostać wygładzone oraz dźwięki (choćby proste) -dodane zostanie wiele wiele nowych itimów -dodane będzie równierz ok. 100 nowych potworów, w tym conajmniej 3-4 lepsze od Warlocków, demonów czy faraonów, i conamniej jeden Ultimate - taki który ekipe 5-6 150 lvlowców bierze kichnięciem ![]() ![]() -świat tibia będzie z 3-4x większy -cachero, bubbles i inne legendy ustąpią, dając innym napaleńcą szanse wykazania się -Cip Soft zrobi nabór na Game Master'ów którzy wreszcie zaczną ogarniać cały świat tibia -będe miał 200 lvl 100mlvl i będę wielkim kozackim wymiataczem ![]()