Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Co wybrać
Dialog 4 57.14%
RetSat1 3 42.86%
Głosujących: 7. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-06-2005, 03:56   #1
Prosty(le)
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 06 2005

Domyślny Dialog Czy Kablowka

Co proponujecie Aktualnie posiadam Lacze Dialog DSL 2mb/s ale co mnie kosztuje 150 zł/miech ale w mieście pojawiła sie nowa telewizja co proponuje 1MB/S za 80 zł , moj kolega ma ta kablowke i pliki mu sie sciagaja 160kb/s maximum mi sie sciagaja 400-500kb/s ale za jaka cene , 2. problem to to ze dialog czasem rozłancza a kablowka wiadomo ze nie aha nazwa kablowki to RetSat1 , miał ktos moze z tym stycznosc ?
Prosty(le) jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-06-2005, 08:52   #2
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prosty(le)
Co proponujecie Aktualnie posiadam Lacze Dialog DSL 2mb/s ale co mnie kosztuje 150 zł/miech ale w mieście pojawiła sie nowa telewizja co proponuje 1MB/S za 80 zł , moj kolega ma ta kablowke i pliki mu sie sciagaja 160kb/s maximum mi sie sciagaja 400-500kb/s ale za jaka cene , 2. problem to to ze dialog czasem rozłancza a kablowka wiadomo ze nie aha nazwa kablowki to RetSat1 , miał ktos moze z tym stycznosc ?
Ojjj...nie bylbym taki pewien. Placisz 2x wiecej, a masz 3-4x lepsze lacze z netem. Zreszta, z kablowkami to jest problem : bedzie burza i zerwie ci kable (naprawa 1 dzien), ukradna ci skrzynke z kabelkami (naprawa 1 dzien), po prostu sie zepsuje i co? A w Dialogu cos sie rzadko psuje i naprawiaja to natychmiast...Sam wiem, niestety, jak to jest z kablowkami, wiec polecalbym ci zostac przy dialogu.
stary 19-06-2005, 13:25   #3
Survivor
Guest

Domyślny

Ja mam... LAN!

I sie ciesze- z Neostrady przeżuciłem się na LAN, wykupiłem sobie zewnętrzne IP i przynajmniej mam o 70 % mniej dedów dzięki temu, że nie widze już tego:

Połączenie zostało przerwane

HAIL LAN!
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania