|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Darama - to wyspa na której znajdują się miasta Darashia i Ankrahmun. Żeby dostać się na Darashie lub Ankrahmun musisz mieć PACC. Jeżeli go masz to idziesz na statek np. w Venore i piszesz hi--->Darashia--->yes lub hi--->Ankrahmun---yes. To tyle
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() a jak nie mam pacca
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Bez PACC się nie dostaniesz.
@Don corleone Nie da się bezpośrednio z Venore do Ankrahmun popłynąć.
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() TO SIE NIE DOSTANIESZ!!! MOZESZ SE JEDYNIE POOGLADAC DARAME Z WYBRZEZY POHU BO CHYBA NAJBLIZEJ. POZATYM PO CO DRUGI TEMAT?!
pS. sry za caps ale sie zbulwersowalem
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: ~I tak mnie nie znajdziesz~
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Anioł... Toż to Anioł! Zawiodłam, ja Wybaczył, on Zrozumiałam, ja Zaufał, on Spojrzał w oczy, Znowu były ciepłe, Złapał za ręke -Wybaczam na zawsze Szepnął, Twarz miał jasną, Uskrzydlenie było tylko wyczuwalne... Ufam. Jesteś Aniołem Zaufania. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Jest przecież tabelka podróży na stronie, więc po co się kłócicie?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |