|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jestem świerzak w tibi i pytałem sie wielu osób o kwestię shildingu, a dokładniej o to czy shildning działa podczas nie noszenia tarczy czy tylko działa wtedy kiedy sie tarczrę ma na sobie.Pytajac sie w grze roznych graczy z high levelam uzyskiwalem wiele roznych odpowiedzi, jedni sa za tym ze cos daje jak sie nie ma tarczy inni ze nic nie daje a jeszcze inni ze daje tylko troszke. Wiec zadaje tutaj takie pytanie gdyż już po prostu ogłupialm z tym a jest to dla mnie po prostu ważne dlatego ze jestm knightem i nie wiem czy oplaca sie chodzic z bronia dwu ręczną.
Z góry dzieki za pomoc. dygi |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lady Haart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Impero Romano
Świat: Isara
Poziom: 57
Skille: 86/84
Poziom mag.: 6
|
![]() Używając broni dwuręcznej shielding ma znaczenie ( przyjmujesz również uderzenia na przysłowiową tarczę, choc jej na sobie nie masz). Nie zmienia to jednak faktu że uzywając broni dwuręcznej twój shielding nie rośnie... Teraz może ci sie to wydawać mało istotne ale z czasem powoduje to dużą różnicą melee/shielding.
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83