Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-06-2005, 14:40   #1
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 02 2005

Domyślny 1 UE by Ancientcik

Pierwsze moje UE ;p nie wyszło do konca bo nie było widać spalonej mana shield, dzieki SAPHIRA ROX

http://rapidshare.de/files/2252849/1_UE_xD.rec.html
Ancient liroyeq jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-06-2005, 14:54   #2
Mikelp
Zbanowany

Mikelp's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Nom nawet nawet jak na 1 Pozatym w czlowieka o ok. polowe mniej sie wali wiec powiniennes na jakims potworze pokazac
Mikelp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2005, 16:54   #3
Tyran-ziom
Guest

Domyślny

Jak na 1 raz good.

Lunara 4ever
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2005, 16:59   #4
Freaqs
Użytkownik Forum

Freaqs's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dezerteer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sky
Świat: Inferna
Poziom: 99
Freaqs ma numer GG 3216016
Domyślny

Bardzo ladne UE też chce tak
Tylko niemam takiego lvl i mlvl !
Freaqs jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2005, 22:23   #5
Olek zawsze ostry
Guest

Domyślny

Siemasz ninja

Fajne ue i gratz ze tak szybko expisz z matim 3maj sie i roznies ten serw !!

P.S

masz burdel w dp ! posprzataj to !

Ostatnio edytowany przez Olek zawsze ostry - 08-06-2005 o 22:31.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 08-06-2005, 23:47   #6
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Domyślny

no dzieki mamusiu juz posprzatam xD, nom idzie nam nawet good, ale sa casy wojny o0
stary 09-06-2005, 00:48   #7
Kapral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2004

Kapral ma numer GG 7482827
Evul

Ninja ssij ^^... Siemasz Pipulku.... Jak mogles mi to zrobic sprzedajac twoje konto jakiemus frajerowi.... Nono Account Sharing z mlodym nie ladnie... a ta Tibia Suite lub TBI (40m lvl) jeszcze nie ladniejsza... A TO ZE MI NIE ODDALES MOJEJ MEDUSY SHIELD I PALILES DEBILA GDY DO CIEBIE PISALEM TO JESZCZE GORSZA SPRAWA ZLODZIEJKU ^^ kk niie wazne powiem ci ze ladnie ci idzie z tym braciszkiem na tej Saphirce czy jakos tak... ale nie rozumiem czemu mi nie powiedziales... wczesniej paliles glupa ze juz konczysz z tibia a tu... Nie no spoko powodzenia dalej... Jedyna co ci zarzucam

TO:
- Za*******iles mi moja Meduse Shield (zlodziej)
- Account Sharing (nono nie ladnie)
- Sprzedanie Postaci na Lucera (nie legalne w swiecie tibi)
- Uzywanie TBI lub Tibia Suite.

3maj sie narq...
Kapral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-06-2005, 10:59   #8
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapral
Ninja ssij ^^... Siemasz Pipulku.... Jak mogles mi to zrobic sprzedajac twoje konto jakiemus frajerowi.... Nono Account Sharing z mlodym nie ladnie... a ta Tibia Suite lub TBI (40m lvl) jeszcze nie ladniejsza... A TO ZE MI NIE ODDALES MOJEJ MEDUSY SHIELD I PALILES DEBILA GDY DO CIEBIE PISALEM TO JESZCZE GORSZA SPRAWA ZLODZIEJKU ^^ kk niie wazne powiem ci ze ladnie ci idzie z tym braciszkiem na tej Saphirce czy jakos tak... ale nie rozumiem czemu mi nie powiedziales... wczesniej paliles glupa ze juz konczysz z tibia a tu... Nie no spoko powodzenia dalej... Jedyna co ci zarzucam

TO:
- Za*******iles mi moja Meduse Shield (zlodziej)
- Account Sharing (nono nie ladnie)
- Sprzedanie Postaci na Lucera (nie legalne w swiecie tibi)
- Uzywanie TBI lub Tibia Suite.

n/c nigdy nie byles ani nie bedziesz lepszy, you sux. btw masz dowody na to ze to zrobilem (acc sharing z bratem-cos zlego??xD), a z medusa to nie moja wina, xD bywa tak czasem.
3maj sie narq...
3maj sie narq...[/quote]
stary 10-06-2005, 09:23   #9
Veirek
Użytkownik forum

Veirek's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 55
Skille: 78/40
Poziom mag.: 15
Domyślny

Bhueuheuehue odezwal sie mistrzulek cytuje ,,Best POlish Player IN Lucera" <lol> czlowieku malo wiesz o graniu bo przy skilach po 70/70 na 64 lvl knightem to chyba cos nie tak... Wysmiewasz mi tutaj kumpla i czepiasz sie jego ze uzywa macro a sam go prosiles o program z auto uh wiec n/c. nazywasz ninje zlowdziejem a sam zaj****es U***ywaczowi bohy wiec nie wiem o co ci chlopcze chodzi. Poza tym jak zobaczylem twoj koment ze w rl tak naprawde jestes dziewczyna masz na imie natalia i masz 17 lat to poprostu ,,spadlem z krzesla". Wracajac do acc sharning pozyczales od ludzi ich uhmakerow wiec sam nie jestes bez winy a najezdzasz kogos kto to robi. Ogolnie ten twoj knight na lucera to caly smiechu wart bo cytuje ,, Szkoda mi Dni paca na skilowanie " Wiec sam sobie daj chlopcze do myslenia i nie najezdzaj na innych bo sam nie jestes ku**a lepszy... -.-

Ostatnio edytowany przez Veirek - 10-06-2005 o 09:27.
Veirek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2005, 13:42   #10
dynastrius
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 04 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mikelp
Nom nawet nawet jak na 1 Pozatym w czlowieka o ok. polowe mniej sie wali wiec powiniennes na jakims potworze pokazac

jaaaaaa ja mam 11lvl skills 44\40 trenie coodziennie na monku i hity wchodzy na full def po 80 narq chłopcze
dynastrius jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-06-2005, 15:56   #11
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veirek
Bhueuheuehue odezwal sie mistrzulek cytuje ,,Best POlish Player IN Lucera" <lol> czlowieku malo wiesz o graniu bo przy skilach po 70/70 na 64 lvl knightem to chyba cos nie tak... Wysmiewasz mi tutaj kumpla i czepiasz sie jego ze uzywa macro a sam go prosiles o program z auto uh wiec n/c. nazywasz ninje zlowdziejem a sam zaj****es U***ywaczowi bohy wiec nie wiem o co ci chlopcze chodzi. Poza tym jak zobaczylem twoj koment ze w rl tak naprawde jestes dziewczyna masz na imie natalia i masz 17 lat to poprostu ,,spadlem z krzesla". Wracajac do acc sharning pozyczales od ludzi ich uhmakerow wiec sam nie jestes bez winy a najezdzasz kogos kto to robi. Ogolnie ten twoj knight na lucera to caly smiechu wart bo cytuje ,, Szkoda mi Dni paca na skilowanie " Wiec sam sobie daj chlopcze do myslenia i nie najezdzaj na innych bo sam nie jestes ku**a lepszy... -.-

tak sie pisze tu na wschodzie xD
stary 11-06-2005, 00:48   #12
Kapyna z brodzikiem :]
Użytkownik forum

Kapyna z brodzikiem :]'s Avatar

Data dołączenia: 03 03 2005

Domyślny Omg

OMG nie wiem czy dobrze widzialem ale... to byl 40 lvl z 40 mlvlem ?? BUAHAHAHAHA ja moim sorckiem mialem taki na 20 lvlu.... lol >>>> nooob plxx
Kapyna z brodzikiem :] jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 01:31   #13
Veirek
Użytkownik forum

Veirek's Avatar

Domyślny

No i teraz widac takze kto umie grac a kto nie ty chlopcze wyzej jakbys chcial zauwazyc swiat saphira to mlody swiat i baster bil szczegolnie lvl a ty sie podnieciles ze na macro na 20 lvl wyjechales 40 mlvl tak cie to satysfakcjonuje?-.- Baster Gra uczciwie a mlvl na lvl bedzie mial jeszcze taki ze jak zobaczysz filmik z jego ue pare lvlkow wyzej to twoj 20 boski sorc padnie na strzala.. zreszta juz by chyba padl bo wkoncu ile ty masz mastrze hp muahuahuahuha.. Wejdzie tu taki kapucyn w brodziku i wali swoje madrosci z d** wy***ne

Ostatnio edytowany przez Veirek - 11-06-2005 o 01:40.
stary 11-06-2005, 01:59   #14
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapyna z brodzikiem :]
OMG nie wiem czy dobrze widzialem ale... to byl 40 lvl z 40 mlvlem ?? BUAHAHAHAHA ja moim sorckiem mialem taki na 20 lvlu.... lol >>>> nooob plxx
power of you SD ? i think it's 100-120 xD, huahuahua, apropo gram na tym servie od 3+ tygodni, sprwdz kiedy konto pwostalo, wszystko przedemna,
stary 11-06-2005, 02:00   #15
Aka Cet aka kartoon
Guest

Cool

muhsuehushues Veir n00bom niewytłumaczysz ;S mistrzulek gratzz skills masz ode mnie za nie hahahah ( 30 lvle z takimi biegają -.- hahah ) a ty Kapa czy Kapucyn czy jak cie tam mama woła , pokazałes teraz na swoim przykładzie jak pisze nóp... no comments -.- ancient pioona nice UE xD

Ostatnio edytowany przez Aka Cet aka kartoon - 11-06-2005 o 02:02.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 02:04   #16
Ancient liroyeq
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aka Cet aka kartoon
muhsuehushues Veir n00bom niewytłumaczysz ;S mistrzulek gratzz skills masz ode mnie za nie hahahah ( 30 lvle z takimi biegają -.- hahah ) a ty Kapa czy Kapucyn czy jak cie tam mama woła , pokazałes teraz na swoim przykładzie jak pisze nóp... no comments -.- ancient pioona nice UE xD
nic oddac nic ujac, grubo
stary 11-06-2005, 02:54   #17
Kapral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2004

Kapral ma numer GG 7482827
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veirek
Ehh zawsze byles noobkiem... A po pierwsze skille 77/74 buraczany idioto... Moze i konta z uh makerami pozyczalem bo mi sie nie chcialo robic swoich ... Po pierwsze pacc 100zl (u mnie 33$) to jest tygodniowka wiec nie *******... Teraz juz olalem tego kniighta bo to najnudniejsza profesja na ziemi... Apropo co do BoHow U***a sam mi je za***al poznie... Apropo ty mi kazales nie oddawac a nie ja sam wiec... n/c buraczany idioto... obciagnij mi wora i ssaj to opora...
Kapral jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 11:09   #18
Gutek_Tomek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 05 2005

Domyślny

Ładne ue ninja gz szkoda ze skończyłes z Lucerą ;] a co do tych bohow to ich nie za***alem tylko odzyskałem (byly moje ... ) wiec nie gadajcie głupot :/ Zycze ci powodzenia na nowym serwie 3maj sie

Ostatnio edytowany przez Gutek_Tomek - 11-06-2005 o 11:10.
Gutek_Tomek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 12:06   #19
Cassner
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Cassner ma numer GG 6272915
Domyślny

jeśli to był pierwzy raz to wielkie gratz xD
Cassner jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-06-2005, 14:18   #20
Veirek
Użytkownik forum

Veirek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapral
Ehh zawsze byles noobkiem... A po pierwsze skille 77/74 buraczany idioto... Moze i konta z uh makerami pozyczalem bo mi sie nie chcialo robic swoich ... Po pierwsze pacc 100zl (u mnie 33$) to jest tygodniowka wiec nie *******... Teraz juz olalem tego kniighta bo to najnudniejsza profesja na ziemi... Apropo co do BoHow U***a sam mi je za***al poznie... Apropo ty mi kazales nie oddawac a nie ja sam wiec... n/c buraczany idioto... obciagnij mi wora i ssaj to opora...
Ile ty masz chlopcze lat bo twoj poziom pisania ogranicza sie do 0.
Teraz zostawiles knighta bo juz miales dosyc jak sie z ciebie smiali na fimikach nie?..Apropo zawsze prosiles innych aby krecili filmiki z huntow lub etc bo twoje skile byly takie wspaniale ze glowa boli. Popracuj troche nad technika wypowiedzi bo reprezentujesz soba tylko gowniarza a twoje wypowiedzi sa na poziomie przedszkola pa Natalka beuehueuehue...

Ostatnio edytowany przez Veirek - 11-06-2005 o 14:20.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania