|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2005
Lokacja: Zabrze
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Simonen
Profesja: Knight
Gildia: Equilidrium
Świat: Chimera
Poziom: 60
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam.
Mam taki problem, nieiwem czy u innych tak jest. Gdy właczam tibia.pl jako startowa to strona głowna działa ale jeśli przechodze do innego działu albo odświeżam to jest bład i pisze ,,sprowadzony dokument ma zerowy rozmiar " Czy u was też tak jest ? Jeśli tak o czy wiecie keidy zostanie to naprawione ? Jeśli nie to jaki jest powód tego błedu i jak sobie z nim poradzić ? |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Suldanesslar
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() Wiec, powiedz mi jak napisales tego posta, skoro tibia.pl Ci nie dziala?? Dziwne nie??
Nie musisz miec ustawionej jakos trony startowej chyba nie? Daj sobie jakas inna na start i wszystko bedzie w porzadku
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
|
![]() PalAnonim - skupiłbyś się w trakcie czytania postów, a nie (jak zakładam) wypowiadasz się po przeczytaniu zaledwie tematu wątku...
U mnie podobny efekt. Głowna działa, po wejściu do jakiegoś działu pusta strona (Opera), a w IE "Nie można wyświetlić strony". Obstawiam jakieś problemy z serwerem? Głowna wchodziła pewnie dla tego, że z cache'u leciała..
always be prepared for unexpected... This will make your life easier. Ostatnio edytowany przez Bonastick - 21-06-2005 o 19:39. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() Mi ok 20 sie neichciała stronka załadować już 3x chyba a w ciągu dnia normalnie wszystko działa chyba że jest awaria servera.
|
![]() |