|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 9
Poziom mag.: 5
|
Powracam do dzialu grafik. Po tym jak zobaczylyem ze Avagerowi wychodzi tez musialem sprobowac =] Moje pierwsze 2 itemki wygladaly b. ladnie, chociaz mialy slabe cieniowanie.
No i jak w temacie chetnie przyjme jakies zlecenia - nie za duze, nie za trudne, bo dopiero sie ucze. Grafiki od 32x32 do 64x64. Aha zlecen Kalda nie przyjmuje, poniewaz wiem, ze beda za trudne ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
No, jak jestes taki cFaniak, to narysuj na poczatek jakis mieczyk lodowy.
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
|
A ja poprosze bikini set
.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Narysuj mi Super Chicken Shield ( przyda sie
) |
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
Poproszę wielbłąda. Dwugarbnego.
Ma być we formacie tibijskim, animowany i 2 kierunki (prawo i lewo, resztę sam sobie zrobię)Ostatnio edytowany przez Descartes - 09-05-2005 o 18:04. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
|
jak zwykle helm i maska vadera
(jak na razie nikt temu nie podolal... ;P moze bedziesz pierwszy )
|
|
|
#7 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
Cytuj:
Ze swojej strony poprosze o nowy wizerunek strzal.
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Lokacja: Ciemna uliczka, miedzy innymi cFaniakami =] Liczba postow: Sprzedam Ci te infromacje za... 5k
|
Co do wyzwan to tak - wielbladom mowi nie!! Gifow tymczasowo nie robie ;p
@sknerus eee... to ma byc zart?! @kurczaczek a jak ma wygladac to.. cos? @avager patrz MOJ pierwszy post ^^
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 09-05-2005 o 21:28. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
|
ja poprosze..... Połamany miecz ... rozmiar 64x64*, miecz ma się skłądać z trzech odłamków (Rekojeścia i 2 kawałków ostrza). Rękojeść CZarna, ostrze koloru żelzanego ... lekko wchodzącego w niebieski.
OBOWIĄZKOWE DO ZROBIENIA !!!! Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 09-05-2005 o 21:30. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
|
A co, to takie trudne? Grafik sam powinien się domyślić niektórych rzeczy, a bikini set to nie żart. Czemu? Żebyś widział kiedyś wyzwania Khana (Hail!
), tam był set z fallouta, set śmieciarza i kilka innych.Ja sam poprosze o demon axe (inaczej demoniczny/piekielny topór). Ostrze ma byc lekko zakrwawione. "rękojeść" ma być czarna, "pobłyskująca" czerwonym. Ostrze ma być koloru metalicznego. Jeśli takiego czegoś nie zrobisz, to o prawdziwych wyzwaniach nie ma mowy .
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Orzesze
Stan: Niegrający
|
Wiesz gdyby to byl zart to bym nie pisal posta. Rob Rob go jest ciezko wycieniowac.
|
|
|
|
#12 |
|
Użytkownik Forum
|
Narazie napisaliscie tu mnowstwo psotow a ja nawet nie zaczalem... A czemu? Bo nie mam czasu zeby na dluzej usiasc przy kompie i sie pobawic w to.
Narazie wstrzymuje zamowienia dopoki nie zrobie tych, ktore sa. Mowisz masz ;p Daje wam narazie ice sworda. ![]() Tak! Sa juz strzaly =] Znaczy sie jedna. Nie chcialo mi sie bawic w kopiowanie. ![]()
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 10-05-2005 o 20:30. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: a gdzie mieszkaja krasnoludki?.. hopsa-sasa ! hop-sasa!
Stan: Na emeryturze
|
zrób pierwsze normalny miecz, ,muszę sprawdzić twój poziom zanim cokolwiek wymyśle
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wlkp
|
Sorka za krytyke, ale ten Ice sword jest ... brzydki ! Prawie wogóle nie widać cieniowania ostrza, tylko troche po prawej. Nie obraź się, ale myślałem, że ładniej malujesz
Mam wyzwanko, nowy Royal helmet, bo ten tibijski jest po prostu do bani ! Wiesz taki z piuropuszem na czubku, chyba wiesz o co mi chodzi ?Ostatnio edytowany przez Colier Scoredyne - 10-05-2005 o 20:28. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Huh wiem o co chodzi ;p
A ten ice sword tez mi sie nie podoba... RH... Duzo elementow bedzie mial, no ale dobra - postaram sie =]
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2005
|
Zrób mi jakiś miecz dla Artura z filmu "Król Artur" ;-).
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
@Zaglada: Nie pomyliło mi się. Jakbyś nie zauważył, na kierunki DÓŁ i PRAWO wystaczy jeden sprite, wystaczy go tylko przerzucić i obrócić. To samo tyczy się kierunków GÓRA i LEWO. A ja prosiłem o PRAWO i LEWO, więc...?
@cFaniak: To zrób chociaż jednego, byle był w 32x64. ![]() EDIT: Zrób mi Flamberge. To wygląda mniejwięcej tak: ![]() A jak nie jesteś pewien, jak to ma wyglądać to sprawdź w Googlach. Tylko go nie schrzań! Aha, jeszcze jedno: nie ma być w formacie 32x32! A jak nie chcesz robić większych, to się nawet za to nie zabieraj. ![]() Ostatnio edytowany przez Descartes - 11-05-2005 o 22:40. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
|
@cFaniak
Ten Bikini set to nie zart... tez to mialem i podobno mi wyszlo bardzo fajnie(pofobno ) Jesli sie zgodzicie moge zamiescic .Dla mnie mozesz narysowac Legendary Axe. Wyglad pozostawiam tobie, niech wyobraznia pracuje ![]() Ostatnio edytowany przez TehRegent - 13-05-2005 o 17:39. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
|
Postanowilem odswiezyc ten temat =] Od razu mam bikini set i miecz ^^ A i prosze najpierw o troche latwiejsze wyzwania.
@Radek666 Opisz dokladniej ten topor bo nie wiem jak ma wygladac =] @Gtyk Nad maska musze troche popracowac, niedlugo ja zrobie. No i itemki Masz skenrusie ty jeden ;p Mysle ze cieniowanie ladnie wyszlo. tylo rozmiarowka mi sie nie podoba ^^ ![]() A to dla kogos tam. ![]() Nie wiedzialem jak zrobic cieniowanie miecza, no ale mysle ze jakos wyszlo. Edit: Hum teraz stwierdzam ze za ciemne ostrze =[ Sorry
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 22-06-2005 o 22:40. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
|
Sorry za spam, ale chyba nikt nie zauwazyl, ze odswiezam ten temat... A wiec tak! odswiezam go ! i prosze o wyzwania, nie za trudne, ale zeby byly bo inaczej czlowiekowi nie chce sie robic =]
Wczesniejszych zamowien juz nie zrobie, moze Radka, jesli mi powie jak ma wygladac axx. Dla zachety wstawiam zwykly mieczyk: ![]() @robin a jak ma on wygladac?
Hail Metal Militia! Ostatnio edytowany przez cFaniak - 22-06-2005 o 22:50. |
|
|
|