![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() witam.
zamieszczam tutaj trzy filmiki z pkowania na iridii. filmik 1-Rish Azerden (ja),Ferdynant kiepskii http://rapidshare.de/files/2522189/pklol.rec.html filmik 2-Rish Azerden, Ferdynant kiepskii -tutaj troche sie namieszało ![]() filmik 3-Rish Azerden, Ferdynant kiepskii, Waldek kiepskii http://rapidshare.de/files/2563322/pklol3.rec.html filmiki nie sa moze super, ale jak komus sie nudzi moze poogladac. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() Nieźle , jeśli chodzi o pierwszy film bo tylko ten oglądałem - poczatki były
dobre a dalej to jusz taka nuuda ![]() Btw. Nice loot ![]() Jak będę miał czas obejrzę z checią 2 pozostałe. Pozdro~ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() postów: 1, data dołączenia: 24 06 2005
no dobra, widzialem.. i co? -.^ Nie, no... film super, extra, bajer, full wypas normalnie... Ostatnio edytowany przez zaitsev - 25-06-2005 o 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() zaitsev - postow 94<stop>
data dolaczenia 10.10.2004 <stop> plik - rec (bezpieczny)<stop> bez odbioru<stop> ja rozumiem ze czasami data dolaczenia moze zniechecac no ale sprawdz najpierw a nie oskarzasz jak masz jakies uprzedzenia to sie najzwyczajniej nie wypowiadaj filmiki ogladalem i rzeczywiscie "matrix" to to nie jest ale ujdzie nawet w nieduzym tloku
POZDRO MISHELL _____________________________________________ wlasnie tracisz okolo 10 sekund na przeczytanie mojego podpisu Ostatnio edytowany przez Mishell - 25-06-2005 o 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Fajne nawet troche nudne ale w niektórym momentach fajna akcja nawet
![]()
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Sorry, but the server containing your file is not online. Reason:
Internet-Backbone broken. We are working on it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
|
![]() [quote=Sir Emilio]Sorry, but the server containing your file is not online. Reason:
Internet-Backbone broken. We are working on it.[/Q To samo mam :| |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
|
![]() Uuu, wyglada na to, ze sobie poczekamy. Jak mi sie uda sciagnac... zrobie edit posta.
EDIT Teraz juz mozna sciagac. Ostatnio edytowany przez M@rex - 25-06-2005 o 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |