|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() W numerze 52 ukarze sie pierwszy tibia korner na lamach tawerny-rpg. Bedzie sie ukazywal co miesiac. Chyba wielu z Was zna tego maga z gazety CD-Action. Tymsamym szukam ludzi chetnych do wspolpracy... Narazie niech sie zglosza chetni, potem bede wydzielal obowiazki... strona twaerny-rpg ; www.tawerna.rpg.pl - Ty tez mozesz zaistniec..
Hail Lord's of Valinor!! pozdrufka! czekam na zgloszenia... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W numerze 52 czego? I co będzie tam o tibii? Czy nie tylko?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() w numerze 52 tawerny-rpg, jest na cover CD pisam CD Action!!! Tawerna-rpg zajmuje sie ogolno pojeta fantastyka, rpg i s-f! Jak narazie zglosil sie do mnie Pfk, prosba do niego, daj znac na numer gg 2863670.! Reszta, chcac sie zglosic powinna takze na ten numer gadu sie zglaszac...
BTW: Co mialby robic taki moj redaktor-pomocnik? 1. Artykoly np, z jakiejs wyprawy, zmyslone historie, poradnik jak przesjc misje + powysylac jakies ciekaw screeny... 2. Wyrabiac sie z czasem!!!!! ![]() ktos jesio chetny?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Nie powiem... miło by było coś o Tibii na płytce z CD Action znaleźć. Ale jak to ma być spoiling, to lepiej nie zamieszczajcie nic... jak mnie coś walne to dam znać :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() ja myślę że nie od razu questspoiling uprawiać ... może wpierw wprowadzenie do tibii .. gdzie expić i takie pierdoły ... ogólne rady
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Pit Kornes
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brutality
Świat: Julera
Poziom: 113
Poziom mag.: 72
|
![]() Podaj dokłdana przypuszczalna date wyjscia tego cd
![]()
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Re up: Jeśli przypuszczalna to nie dokładna, logiczne chyba. Zapoznaj sie z regulaminem tibia.pl bo zaczynasz przeginać.
top: ok ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mowie, potrzeba prawie wszystkiego, wprowadzenie, co to jest Tibia ogolnie itp, porady, bede juz w pierwszym numerze, potem wasnie potrzebuje cos w stylu poradnikow, jak przejsc danego questa, opisy broni, czarow, potowrow np, jak pokonac danego potwora, gdzie najlepiej expic itp, ostatni raz potarzam, jezeli macie checi i troszke zapalu, zglaszac se do mnie; nr GG; 2863670...
If i die before i weak, pray to Lord my soul to take.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Cytuj:
Znowu mówisz o spoilingu, który o ile dobrze wiem jest zakazany... Co to za gra, gdzie cię wszędzie za rączke zaprowadzą ? Tym bardziej, że wtedy ten kto przeczyta spoil-kącik w tawernie, będzie miał przewagę, i w godzine zrobi questa, którego normalny gracz męczy w miesiąc... chociaż jest już nas coraz mniej. Ja lubię gre fair, jeżeli chcesz się brać za prowadzenie kącika o Tibii, powinieneś znać kilka zasad... nie o wszystkim sie pisze... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() ... widze, ze duzo rzeczy Ci nie pasuje, choc z drugiej strony masz slusznosc. Moze zas Ty chcialbys nalezec do tawernianej braci? Daj znac... pierwszy numer Tibia korner oddalem wlasnie dzisiaj przelozonemu... bedzie raczej mizerny
![]() ![]() ![]() Hail Lords of Valinor!!! Rampah/Rashel/Dracon ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Hm, niezła propozycja, byłbym chętny może nie do oficjalnej współpracy, ale mógłbym napisać jakiś tekst/artykuł/cośtam i wysłać Ci żebyś zamieścił
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Czyli jak dobrze rozumuje to ma być tibia.pl w stronie papierowej z papierowymi motywami forum?
A tak wogóle to ile teraz kosztuje CD Action? To troche taki obleśny magazyn...