|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Tego oto piknego dnia poświęciłem 2 h na stworzenie fake na wasze potrzeby :* oto on
![]() Prosze o komentarze http://photobucket.com/albums/v334/z...rrent=fake.jpg Tu macie link na zapas ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez zielaq - 26-12-2004 o 22:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnie jest fajny, ale ja nic nie widze, tylko znaczek z photbucketa
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() nawet dobre, ale ostatnio dużo takich fejków, same wojny, mass killing, sceny z filmów... różni się to, że to co blisko jest większe
![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 26-12-2004 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() zajefane te czerwone x
edit: Juz widze ten fake w 1 poscie bardzo fajny ![]() Tylko te wieze takie jakies duze i imion potworki nie maja.
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
Ostatnio edytowany przez Dwarf - 26-12-2004 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Ja wszysko widze .
Fajna fake ale ten pomysl podobny juz byl niedawno tylko lepsze wykonanie Pomysł 4/10 Wykonanie9/10
RIDE OF METAL!!!! \../(-.-)\../ http://photobucket.com/albums/y13/Matrix13/ Moje fotki Narazie jest bardzo malo wiec nie oplaca sie wchodzic ![]() Hail JAMERA!!! ![]() ![]() Jak cos moj nick na jamerze - Masterio Matrien Ostatnio edytowany przez Matrixen - 26-12-2004 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up a gdzie był ?bo ja nie widze tematu ![]() @down . . . ale to jest fake . . . a jeżeli ktos se zrobi fake eq to powiesz ze ma za dobry eq na taki lvl ? Ostatnio edytowany przez zielaq - 26-12-2004 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up:
To jest jako obraz w Tibii a w Tibii sa kratki =/ pomysl troche
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
|
![]() SUUPER!
Naprawde sie przy tym napracowales.Ale widze tam chyba ots-a? A poza tym ,co robi na gorze ten dwarf guard?.Bedzie toporkiem miotal? ![]() Zdaje mi sie ,ze murki sa zle zrobione.Tzn powinno byc widac tylko jeden od srodka. I ciala orkow sa w zbyt zaawansowanym stadium rozkladu Ale i tak jest sooper! EDIT:Ta obrona "twierdzy"(za mala odrobine)wyglada tak ,jak by elfy itp byly odgrodzone od orkow murem,a nie (jak zapewne chciales zrobic)jak podwyzszenie. Hahaha widze powklejałeś po prostu rożne elementy z ss w paincie! Ostatnio edytowany przez Zapewapu - 26-12-2004 o 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Jeszcze nie znalazles?
![]() |
![]() fajny fajny
![]() ![]() ![]()
r3t1r3D Nick na Forum jest troche irytujący , wiem ;\ trudno. 1 char ;] Ostatnio edytowany przez Triciol Pogromca - 29-12-2004 o 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Herante - 02-01-2007 o 03:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() A wiec to sa bledy ktorych sie dopatrzylem:
kierunek wiez- wiezyczki w tibi sa ustawione w jednym kierunku, a u ciebie sa one w kierunkach przeciwnych: ![]() Powinno to wygladac tak: ![]() No i najgorsze- rozmieszczenie cial oraz podwojne strzaly (!?) ![]() ~*~Ocena~*~ Wykonanie: 3/10 Pomysl: 2/10 (malo oryginalny) Oczywiscie nie sugeruj sie zbytnio moja wypowiedziom, popraw bledy i tworz dalej ![]()
![]() |
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
|
![]() rotfl, czemu mam oceniac beznadziejne prace pozytywnie?
<edit> Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Evul Tibian - 27-12-2004 o 01:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2004
|
![]() mi sie pomysl podoba tylko ze te rozmieszczenie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Jędrzej - 27-12-2004 o 02:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() NIce, ładne, ale wiele niedociągnięć jest. A wieżyczki bardzo mi się podobają, one w tym przechyleniu mają to "coś"
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Imię: Sir Gumis
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassin
Świat: Secura
Poziom: 63
Poziom mag.: 62
|
![]() ZARĄBISTE
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() Teraz nareszcie zlamales zasade ze jak ktos ma dobry pomysl to zle wykonanie jest
![]() P.s Kurde juz nie jestem jedyny ktory ma Yeti. Teraz Dwarf zrobil po mnie ale bylem pierwszy na forum z Yeti ![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] |
![]() |
![]() |