|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Mam taki problem:
Włanczam tibie gram, gram, gram nagle lag a potem kick tylko ze nie jest to kick z gry, ponieważ wyzuca mnie także z neta, po odczekaniu 2-3 min wszytsko wraca do normy( na następne 40 minut ![]() ![]() ------------------------------------------------------------- Ps. Komentarze; "ale jestes koleś, nie umiesz tego naprawic" raczej mi nie pomogą. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: Von Damlox
Profesja: Knight
Świat: Trimera
![]() |
![]() Hmm. Masz niestabilnego neta. Popytaj Admin czy mógłby coś zrobić.
Być może jest zbyt duże naciążenie na sieci (np kilkadziesiat osob w bloku ma internet z jednej szkrzynki korzystaja). Dark Fighter bardzo prosze nie przeklinaj. Ostatnio edytowany przez Damlox - 24-06-2005 o 11:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja tesz kjedys tak mjałem
![]() Jak masz dysleksje to użyj słownika... Btw.. to wina niestabilnego neta jak kolega wyżej nadmienił. Pogadaj z lolkami, co ci łączą neta, może oni coś poradzą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
on ma uzyc slownika?! O.o a ty to co-.-
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Przeskanuj kompa ad awarem moze cos bedzie masz anty wirusa? jeśli nie polecam avast. Kiedys miałem to samo przeskanowalem kompa avastem i jak narazie nic takiego nie ma ;]
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Jesli wirus to musi być w sieci. Bo siąsiad tesz pogrywa w Tibie, i wywala do dokładnie w tym samym czasie co mnie....No nie wiem sprubuje coś z tym zrobić.
------------------------------------------------- PS. Do ziomala który uwarza, że powinienem kupic słownik: chyba wszyscy sie w miare doczytali a to nie jest lekcja polskiego. Teksty typu: "kup sobie słownik" na TYM forum powtażają się do znudzenia, jak nie masz co napisac to nie pisz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
Lokacja: Stolica
Stan: Na emeryturze
Imię: Scorpione
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dynasty Warriors
Świat: Amera
Poziom: 62
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zupełnie ten sam problem mam, tylko, że u mnie wszystko działa ok dopóki ktoś z mojej rodziny nie włączy komputera. Wtedy mam kick za kickiem a lagów zero. Jedyna odpowiedz starych to "Niechcesz nie używaj" -.-. I co ja mam zrobić?
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Gliwice
|
![]() Ja też tak miałem i wiesz co zrobiłem?
Przeskanowałem kompa mks-vir (jak ktos nie zna strony to : http://www.mks-vir.com.pl ) wykryło mi duuuużo wirusów, usunąłem je i nie mam problemów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() 1. Użyj słownika
2. Przeskanuj antywirusem komputer. Możliwe, że jakiś wirus. 3. Jak po skanowaniu dalej będzie pojawiał się kłopot skontaktuj się z administratorem. |
![]() |
![]() |