|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Cóż, jako że mi się nudzi to sobie zrobie temacik i powklejam kilka foto.
Niektóre są już stare, a niektóre nowiutkie ;] To już staaare zdjęcie pokazujące mój równiutki XP ![]() Loociki z PoH: ![]() ![]() MLVL 17 ![]() Loot z dzisiejszego huntu ![]() Zabawy moim knighcikiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evil lurer? ![]() Comments plax Bedzie wiecej SS z huntow ale na razie tylko tyle ;] Chcieliscie hunta to macie: Vamp hunt Droga na vampy ![]() ![]() ![]() Lured BB! ![]() ![]() A tu juz hunt ![]() ![]() ![]() Pamiatkowe zdjecie z gargulcami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentz A tu mój Piękny lvl ![]() Jak obiecałem warlock quest Xd Materiał ten może zawierać treści brutalne bądź niecenzuralne. Przed użyciem skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Więc zaczynamy Tutaj dzielna ekipa 2 ludziów: 61 elite und 70 royal (znaczy ja) przebija się przez stado dzikich (zielonych) bestii ![]() Podział expa ![]() Yawn ![]() Nieco Dramatyzmu ![]() Oraz złudnych nadziei ![]() Starcie z akolitami bohaterka ![]() Huntad? ![]() GM zawital ![]() Fri itans ![]() No i exp shot ![]() Jak sama nazwa ss wskazuje tu odbywa sie jatka (krwawa) ![]() Pelne otoczenie ![]() Posilki wroga nadchodza oraz trafny komentarz Komandosa ![]() Ta, tu triple hero + warlock room Na początku jakies syfy zawitaly (fri xp) ![]() Pan Hero który nie umie sie do nas dostac ![]() W koncu sie dobralismy mu do doopska ![]() 1 ded, jeszcze 2 zostaly ![]() Wiecej was mama nie miala? ![]() bardzo trafna uwaga ![]() Juz dawno nie bylo dramatyzmu ![]() Drugi hero (nawiasem mówiąc co te hero robią we 3 w jednym pokoju?) ![]() Jednego mniej, ostatni zostal ![]() Dont need comment ![]() My cie tez lubimy ![]() I kto tu rzadzi? ![]() A tutaj przechodzimy do najwazniejszej atrakcji, emeryta ![]() Ała, dostalem, swoja droga ciekawie wyglada ten bolt ![]() Bardzo ladny ss zawierajacy w sobie bardzo duzo dramatyzmu, napiecia i akcji... no i oczywiscie moj sd ![]() Mysli ze jak jest niewidzialny to mu cos to da? ![]() Summonek of korz ![]() Łan more SD ![]() Nuuuuuda... ![]() Hm... w co ja trafilem? ![]() Mysli ze nas trafi ale ma te swoje lata. Okulary by se kupil ![]() A tutaj w koncu, po 14 sd umarł i nie żyje ![]() Tu jeszcze hero sie zrespil. No i troche optymizmu ![]() I loocik ![]() Tutaj loocik z dl. Zabilismy tylko kilka bo bloker mial kicki, ale loot roku nam sie trafil ![]() ![]() Co my tu mamy? ![]() Dla odświeżenia topica XDDD Fajny XP ![]() I chatka która należy do kumpla ale ja w niej mieszkam (wiekszosc itans moja) ![]() ![]() Advens sprzed 5 minut i odświeżenie ![]() No, to na razie tyle, Koments PLX ( o ile ktos wytrwal do konca)
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 25-06-2005 o 20:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Spoko SS'ki... ale daj jakieś lepsze Hunty
![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
|
![]() Heh bys wklejil jakiegos ss ze mna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Poblokuj mi coś to powstawiam ;]
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Bardzo gajne foty (gz loot z pohu) duzo akcji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Moja Bamicka Pochazi z Chrzanowa
![]() |
![]() Heh spoko SS ja tez z aldorki !!!!!!
naprawde spox
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Najs. Gz loota. Nie wiedzialem ze Ty masz knighta. (coraz wiecej validusow powstaje na Aldorce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Fajne ss'y, tylko malo akcji bo tylko knightem, i 0 akcji palkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ... Wsadzilem wszystkie foty do 1 posta ...
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 08-05-2005 o 20:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Gz ss'ki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2004
|
![]() pikne grats
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Lvl 67 dist 82
Wczoraj padlem, bylo 69 lvl 83 dista -.- Edit: Padlem na kiku
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 09-04-2005 o 21:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Niech cie to nie interesuje!
Stan: Na emeryturze
|
![]() Niczego sobie
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ... Wszystkie foty w 1 poscie ...
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 08-05-2005 o 20:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2005
|
![]() ja mam pytanie co do tej pierwszej częsci SSów... gdzie z jakich potworów ten loot dorwałeś ??
OGÓŁEM GZ GZ GZ GZ
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wszystko jest napisane:
PoH - Gs, drag, orki lidery, zerki dsy, ghoule Vamp - Vamp, Bonebeast, mumia, ghost, stalker, shambler Za niedlugo dam ss z Warlock questa i Necro questa Xd
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Gratz! Daj więcej, podoba mi sie twój char
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ... Wszystki fotki w 1 poscie ...
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 08-05-2005 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ... Wszystkie foty w 1 poscie ...
Confutatis maledictis, Flammis acribus addictis. Dies Irae Ostatnio edytowany przez Ozon18 - 08-05-2005 o 20:48. |
![]() |
![]() |