|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Dziś jak se usiadłem do kompa, to zobaczyłem, że coś sie stało z GG, tak jakby było nowe. To ja tam numer swój podałem, exportowałem liste i wszystko pięknie ładnie ale nie moge być dostępny gdyż potrzebne mi hasło do serwera. I kicha, przypomnieć nawet go nie moge gdyż do serwera sie podłączyć nie moge. Pomocy!
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Chyba musisz sie poswiecic, i zainsalować nowe gg, i założyć nowy numer (konto)... Nie wiem, ja sie nie znam za bardzo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() Nie masz wyboru. Musisz zalozyc nowe konto.
![]() |
![]() |
#4 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja mam taki program. Lubię się nim bawić na szkolnych komputerach
![]() http://rapidshare.de/files/2612110/GaduReader*********** Plik jest czysty, ale jak mi nie ufacie, to nie ściągajcie.(Nie mogę dać strony producenta bo jej nie znam. Dostałem go od kolegi jakiś rok temu.)
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ale on nie ma tego hasła w cache, bo inaczej zalogowałby się normalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Chlewice wielkopolskie
|
![]() Jeszcze w gg istnieje taka opcja "przypomnij hasło", serwer wyśle ci wtedy hasło na e-mail, na który rejestrowałeś numer gg. Jeśli nie podałeś przy rejestracji e-maila, albo nie masz do niego dostępu, to chyba nie pozostaje ci nic innego jak przypomnieć sobie hasło albo założyć nowy nr.
Pozdrawiam, Cebix. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() A tak offtopowo - polecam przerzucić się na jakiś inny program niż gg. A jeżeli nie chcecie rozstawać się z przyjaciółmi korzystającymi z jego sieci, zainstalujcie sobie jakiś makrokomunikator, chociażby Konnekt (www.konnekt.info). Ma o wiele więcej opcji niż standardowe gg, a do tego stabilność jego serwera jest wręcz porażająca.
![]()
![]() |
#9 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Mnie GG juz dobija, bo co jakis czas musze przeinstalowywac GG przez to, ze co jakis czas jak wlczam GG odpala mi sie okienko GG tyle, ze jest cale pomaranczowe i nic kilknac sie nie da. Drugi problem jest taki, ze jak to w XP pisze, ze GG spowodowal blad, nastapi zamkniecie aplikacji itd. Wie ktos jak to naprawic na stale? Chyba sie przezuce na inny komunikator -,-
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Polecam Mirande IM, połączysz się ze wszystkim(GG, Tlen, Jabber, ICQ, IRC, itp.)
![]() |
#11 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() |