|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Head Hunter....
Profesja: Knight
Gildia: Toriata
Świat: Morgana
Poziom: 44
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Gdzie jest domek mikołaja tego nie wiem, raczej chodzi swobodnie po ziemi. Aby dostać od niego prezent trzeba podejść do niego i powiedzieć:
-hi -present -yes -bye Jest tylko jedna rzecz, przecież kiedy my mamy w Polsce zimę w Brazylii zaczyna się lato, więc gracz z Brazylii, których jest sporo bynajmniej na Morganie musi się tostosować do naszej półkuli, ale to tak na marginesie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
MOJ NR JEST W KSIAZCE TELEFONICZNEJ A NAZWISKO KOLO MUMERU ![]() Ostatnio edytowany przez Hunter :-) - 24-10-2005 o 12:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Domek Mikołaja jest na Vedze, i bynajmniej, nie chodzi on swobodnie po ziemi. A prezent mozesz dostac od dowolnego jego pomocnika na święta, w grudniu.. wg czasu europejskiego ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Diana the Hunter
Profesja: Elite Knight
Gildia: Fellowship
Świat: Valoria
Poziom: 131
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Mikolaje chodzili po Tibii, ale juz jakis czas temu we wczesniejszych wersjach Tibii (nie pamietam teraz dokladnie kiedy), chodza sluchy ze kto pierwszy spotkal Santa Clausa dostawal Teddy Beara ale to tylko ploty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz moze nie jestem poinformowana na biezaco ostatni raz widzialam mikolaja 2 lata temu. A i mam pytanie co mozna dostac od niego? Bo wtedy jak go widzialam nie wiedzialam, ze w tibii one rozdaja prezety.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() a gdzie mozna znalezc w grudniu w kazo pomocnika mikolaja ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Świat: RL
|
![]() Ja, raz spotkałem tego ciecia pomocnika, w carlinie.. I dał mi pomarańcze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() extra o niczym innym nie marze żeby latać za jakimś grubym facetem, który pojawia sie rzadko, żeby dostać glupia pomarancze. Żenada nie ma sensu z pomocnikiem w ogole gadac.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Toz podobno chodza pogloski ze domku mikolaja czasami strzeze Yeti
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 05 2005
|
![]() Jezeli ktos by szukal "pomocnika" mikolaja w Ab to rok temu byl kolo tego ziomka-zapomnialem jak ma a imie (ten co kupuje loota: swordy, mace, chain armory itd) xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: Stargard
Imię: Safut
Świat: Chimera
Poziom: 40
![]() |
![]() Cytuj:
Myslish ze Mikolaj rozdaje MPA...? PS. Dlaczego zawsze w Twoim poscie znajda sie wszystkie emotikony...? oO' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2005
![]() |
![]() Św mikolaj w grudniu zawsze odwiedza wszystkie główne miasta tibi i zazwyczaj mozesz od niego dostac pomarancze , ciasteczka , laski cukrowe, ciasteczka i 5 śnieżek. A jego domek jest na Vedze (lodowe wyspy kolo Carlin)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Imię: Ojciec Artur
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 20
Skille: 21/24
Poziom mag.: 39
|
![]() Ja dostalem od pomocnika plate armor, ale wywalil go na ziemie. Podemnie. wiec moze utevo res ina"Santa Claus (Satan Claus :
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja nie wiem dzie jest domek mikołaja
ale dostałem raz od niego... kopa w dupe, bo byłem niegrzecznym chłopcem co to glupiego posta napisac potrafi. a podobno jak sie zobaczy lecącego renifera nad carlin to mozna dostac kupą w twarz, i wtedy juz nic nie pomoze nawet 30 roznych emotikonek, bedzie poprostu "gowniana sprawa" ps: pisząc tego posta byłem pod wpływem płatkow gold flakes, wiec wybaczcie w przyszłym roku bede grzeczny x[
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2005
|
![]() Byłem przy domku św. Mikołaja i tak sobie myśle czy może łomem nie dało by się tych drzwi otworzyć...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) pomagam zapanować nad światem, skopiuj tego króliczka do swojego podpisu aby się dołączyć!! MUHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAH!!! \,,/d-.-b\,,/ to jest ziomal, pomagam mu nakłonić ludzi żeby słuchali Hip-Hopu i Rapu. Skopiuj go do swojego podpisu jeśli chcesz pomóc i lubisz Hib-Hop i Rap Cytuj:
http://webplus.d8b.pl/comp/forum/index.php?idm=8089 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
ok- a jakie prezenty rozdaje mikolaj ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: Knurów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tashanek
Gildia: Frag Masters
Świat: Celesta
Poziom: 50+
|
![]() Mikołaj jest w AB kolo Shanara
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Czytam te Wasze durne, idiotyczne i noobowskie posty (większość taka jest) i nie mogę uwieżyć, jak ludzie potrafią zmyślać. Ludzie, błagam! Bajki o plate armorze od mikołaja albo o spike swordzie opowiadajcie swojej babci! Ludzie! Domek św. Mikołaja to tylko taki ładny smaczek Tibijski! I nie ma tam żadnego mikołaja! Santa Calus (a nie pomocnicy) pojawił się w święta 2004/2005 w każdym mieście w innym miejscu i rozdawał: kulki śnieżne, pomarańcze, ciasteczka, gruszki, słodkie laseczki (bez skojarzeń, chodzi o słodycze) i to już chyba wszystko. Św. Mikołaj NIE RODZAJE EQ! Kiedyś było coś takiego, że Mikołaj biegał po mainlandzie i pierwszej osobie dawał Teddy Bear'a (ale nie mam 100% pewności, bo to było kilka lat temu). I tych drzwi nie da się otworzyć. Żadnym łomem ani niczym innym.
I mikołaj nie da nigdy MPA...
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Lokacja: szamotuły
Imię: rekin lord vader :P
![]() |
![]() Czy to nie ty robiles fotomontz pod tytulem :Zemsta Gm dokeina"???Z niecierpliwoscia czekam na nowa czesc i czekam juz dosc dlugo-kiedy sie pojawi??
![]() ![]() |
![]() |
![]() |