|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Niedługo nabiję moim sorciem 27 level i będe mógł przyzywać Monka, z którym będę mógł szaleć na guardach. Mam kilka pytań odnośnie ich.
1. Jakie hity będą mi walić przy moim eq: Steel Helmet, Blue Robe, Tower Shield, Skull Staff, Plate Legs, Leather Boots? 2. Ile i jakich runów mam wziąć? 3. Czy moglibyście zamieścić mapkę na jakich piętrach i w jakich kopalniach one są i ile na raz by mnie atakowało? Szukałem, ale nie znalazłem. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Anielski Mag
Profesja: Sorcerer
Gildia: Aktywnie poszukuję
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Poziom mag.: XX
![]() |
![]() Super będziesz summonował monka. Ale napisz jeszcze jakie masz skille.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() expilem z monkiem(nawet 2) kiedys tak chyba na 4 poziomie.Jakos mi sie zabardzo nie podobalo
![]() ![]() a czasami ***ia jak jakies matoly nawet po 100 w takim eq jaki masz, ![]() a tak pozatym nawet spoko sie expi tylko z lotem,wywalaja ciagle te battle hammery, niby dobrze ale to sie szybko nudzi, w sumie dasz se rade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() @up
Niewiem jak ci sie może loot taki jak bh może znudzić? Przecież sie opłaca go skupywać... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() @up
fajnie by bylo jak by odczasu do czasu rzucil stell helmet albo cos takiego ![]() co do oplacalnosc no racja 120 gp w sklepie piechota nie chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Between heaven and hell...
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
topic: ja ci powiem tak;] jak expielm swoim palkiem na guardach w crown secie z kusza, to guardy walily mnie po ~70, jesli do mnie dochodzily, no i mysle ze ty tez nie bedziesz stal i czekal az do ciebie przyjdzie tylko sie ruszal, wes runki, przydadza sie gfb i powinienes sobie radzic, jak juz bedziesz mial wyzszy lvl kup bp ihow i summonuj monka i orca leadera ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A po ile plecaków z każdego rodzaju runów mam wziąć ze sobą?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Weż minimum bag gfb, bp hmm i kilka mana fluidów. W tych proporcjach
![]() Oczywiscie zależy od tego jak dlugo chcesz expić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 36
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja tam zawsze moim druidem expie z 2 liderami. A na expowanie weź trochę hmm, gfb, uh lub ih, mana fluidów i na wszelki wypadek jakbyś spotkał PK parę sd. Najlepiej expić koło 40 magic levelu, ale niżej też dasz sobie radę. Jeśli masz premium account to polecam katakumby.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A znacie jeszcze jakieś dobre i opłacalne miejsce do expienia dla facca? Oczywiście z moim levelem. Jakby coś to mam 34mlvl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Roty xD (najopłacajniejsze
![]() A tak na serio to guardy z summonami wedugł mnie ciężko się leje Ponieważ ty idziesz przodem a Monki za tobą i jak spotkasz guarda to on leje ciebie nie monki.... I ty w tym czasie sie wycofujesz do tyłu guard wciąż ciebie goni a monki nie nadążają za guardem lub nie mogą go zranić ( lub lekko ranią) i tak się wycofujesz aż trafisz na inny spawn i cie z 2 stron zatakują....Dlatego lepiej chodzić na roty ^^ TO TYLKO MOJE ODCZUCIA!!
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Roty dla 27 level to dość wolny exp, a mi chodzi o szybki i efektywny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Poziom -1
![]() Poziom -2 ![]() Poziom -3 ![]() Poziom -4 ![]() Poziom -5 ![]() Poprawka ![]() Poziom -1: Dfarfy Poziom -2: Dwarfy i rotwormy Poziom -3: Dwarf Slodier Poziom -4: Dwarf Guardy Dwarf Slodiery Poziom -5: Dwarf Guardy |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() ja chodze na guardy od 32lvlu, bez monka i zadnego summona, po prostu solo, biore 1bp uh, 1-2 bp gfb i za reszte capa biore hmm, wg mnie tak jest najlepiej, bo spokojnie wyrabiasz uciekajac przed guardami, zadne monki ci nie przeszkadzaja a jak jest gromda 4+ gaurdy to walniesz gfb i potem dobijasz z hmm, to chyba tyle z mojej strony. Jak chcesz jednak chodzic z monkiem to wez 1 bp mfow oprocz tego, aaa i najlepiej jakby cie ktos oprowadzil wpierw, bo ja tez chcialem na poczatku z monkiem lazic, alejak mnie kumpel oprowadzil to tam nie jest tak starsznie, myslalem ze guardy beda mnie mialy na 2-3 hity, a czasami nawet wogole nie walna, czasami 10-20hp zabiora i zadko sie zdarza ze 40+. mam nadzieje ze pomoglem,
Ostatnio edytowany przez White Pinguin - 28-06-2005 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |