|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() LOL. Nigdy nikomu bym nie podal moich kodow bo wiadomo ze nic za darmo nie ma. Chociarz dopuki chodza po tym swiecie tacy ... no hakerzy (wole juz nie przekilinac) nigdy nic nie wiadomo
![]() ![]() Tak wogule to dzieki za ostrzerzenie ![]() Ostatnio edytowany przez Hellscream - 09-08-2004 o 21:55. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2004
![]() |
![]() Moim zdaniem to nie jest hakowanie tylko wykożystywanie głupoty, Hakowanie to by było wtedy gdyby bez twojej wiedzy, włamali by Ci sie na kompa i wykradli hasła a to to jest głupota jak można wejsć na taką strone i podać hasło?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ostatnio na necie znalałem bloga w którym koleś zapewniał że potrafi klonować przedmioty, pisał że może ci załatwić jaki item chcesz tylko musisz mu podać account number i password!! Nie wierzcie w te bzdury!
|
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Do zalozyciela tematu:
A czy wiesz, ze przez CIEBIE ktos moze takze zostac shakowany?? Jak to mowia: ciekawosc to pierwszy stopien do piekla.. Czyli napewno znajdzie sie ktos, kto zagladnie na ta stronke, a jak chce "odkrywac" wszystko samemu to poda co tam pisze. Moglbys chociaz zrobic blad w tym adresie, zeby sie nie dalo wejsc. re: down Po czesci masz racje ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Zygfryd - 09-08-2004 o 23:36. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Spójrzmy na to jednak z innej strony? Kto się na to nabierze? Ten który dopiero zaczyna oraz ten który jest nobem. Podobne "cudeńka" stanowią oczyszczalnię Tibi przed nobami, które to wkurzone hackiem, porzucają grę, albo nobują jeszcze bardziej co z kolei kończy się ich śmiercią. CHWAŁA LUSEROM ROBIĄCYM TAKIE STRONY
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Niby by można taką strone olać ale jest taka sama jak strona logowania się do tibia.com
![]() ![]()
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Ildefons - 10-08-2004 o 09:30. Powód: bledy |
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() LuL nigdzie nie podawaj swoich kodow, nawet przy wpisywaniu nr. i pass w tibii heh bez kitu, mam kolege ktory ma +100lvl ( ponad ) i wiecie jak to wspisuje na to wspisane gdzies w notatniku gdzie jest od zarabu numerkow i kopiuje CTRL + C i CTRL + V wkleja, i co kilka dni zmienia pass. Nigdzie na kafejkach nie gra ani nic, troche przyglupie ale to dobry sposob i zaloze sie na 99% ze nie bezdie mial haka =) THE END
|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() ja robie tak samo mam lik w notatniku kopiuje i wklajam a tylko nr wpisuje recznie i jeszcze(gram w tibie więcej niż rok)nie miałem haka a (mam nadzieje że nie zapesze) jeszcze nie zmieniałem hasła ani razu
![]()
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() WWW.TIBIA-PA(cut)CC.WEBPARK.PL
Na ta stronke tez nie wchodzcie!!!!! Shakuja was. ByE ------ Edit by Gremlin Jeszcze na starym forum ostrzegalem ze nastepny ktory da aktualny link do strony "hakerskiej" zostanie ukarany za rozpowszechnianie linkow do stron hakerskich. Ostatnio edytowany przez Gremlin - 10-08-2004 o 20:31. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() gosc do mnie napisal iz zaklada gildie i potrzebuje druidow.Ja natomiast zgodzilem sie i podal adres stronki i mowil abym sie zalogowal podalem tam nr. konta i haslo i wciskam join- nie mozna wyswietlic strony.Czy tak mozna zhakowac? nagle mnie wylogowalo z tibi
![]() ![]() |
![]() |