|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
|
![]() Witam.Wczoraj kupujac dsm zostalem okradziony z kasy
![]() Nie pytajcie jak to sie stalo ![]() Zaraportowalem goscia i oczekuje na odpowiedz. Jedyna narazie odpowiedz to "Please wait patiently for a counsellor to reply." W zwiazku z tym mam pytanie, czy jest jakas szansa na odzyskanie kasy ? Bo ja mam jakies przeczucie ze ludzie z cipsoftu albo gdzie to tam idzie wogole nie przeczytaja tego co napisalem albo to poprostu oleja ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli zostałeś okradziony, to na to nic nie poradzisz, to nie jest nielegalne.
A jeśli zareportowałeś to tylko możesz czekać nic nie poradzisz. Ale pieniędzy i tak nie odzyskasz.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |