|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Chciałbym się coś wiecej dowiedziej o moderatorach:
jak sie nazywacie w realu z kąd są ile mają lat jakie mają postacie w tibi jakiej muzy słuchacie jakie macie hobby itp Chcę wiedzieć kto męczy te forum!!! DO ROBOTY MODERATORZY PISZCIE!! THX 8)
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Slyszalem ze Bosal jest ze Starachowic. Jesli to prawda daj znac. Czy ktos jest jeszcze z tego cudownego miasta??
edit: Mam pytanie. Jak mozna zostac modkiem?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() O to! to! to! Wlasnie. Jak zosrtac moderatorem? Bardzo chcialbym wiedziec, zeby przez przypadek nim nie zostac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Ja jestem z tego cudownego miasta i bosal chyba tez.Bosal znasz Piotrka K.???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2003
![]() |
![]() moderatora mianuje bosal i nie robi tego bez zgody delikwenta
re. Gorcik: co ci da ze powiem iz jestem z Gliwic mam 18 lat [w tym roku maturka] na imie mam Michał slucham softrocku moim hobby jest meczenie takich ludzi jak ty [na forum], oraz informatyka i matematyka [heh dzifne hobby mam] a postacie z tibii sa wypisane ponizej |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() No jeden normalny moderator a ty Bosal to jak z tobą napisz!!!!!!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
Lokacja: Chrzanów
![]() |
![]() Tak szczeze muwiac nigdy nie widzialem wypowiedzi bosala(oprucz 1 w niusach) yogi czyli to znaczy ze jak bosal zobaczy ze sie przykadasz na forum to moze do ciebie pyknac czy chcesz byc moderatorem???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2003
|
![]() Cytuj:
Studiowalem matme przez dwa semestry (i oba zaliczylem). Jesli to lubisz, to fajna sprawa, naprawde. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Hmm. Na modera trza se zasluzyć, czyli ładnie sie wypowiadać, na temat, nie spamować, i ogólnie przestrzegać zasad netykiety i współżycia z innymi (bez skojazen z tym współzyciem).
A ja to : MatKus, czyli Mateusz Kuśnierz, mam 23 latka, co widać w moim profilu (jest data urodzenia), interesuję się Tibią i Delphi (co wiadać w moim profilu). Studiuję Informatykę Stosowaną w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Nysie. Moje psotacie w Tibii są w podpisie A co do muzy, to klimaty typu Offspring, LinkinPark, czasem Garbage, Lady Pank, i inne tego typu (w dziale real jest temat muzyka czy jakoś tak, i tam to już też pisałem)
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |