|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze sie zastanawiam dlaczego palkowie gina przez lagi przeciez im nic nie robia wogole to dla mnie niema sensu jak sie zapytalem kumpli to tak zaczeli sciemniac i zmyslac ze wolałem sie was zapytac ja moim palkiem niemam lagow naszczescie ale zawsze se mysle a jakbym mial to bym zgina dlaczego??
![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Lag powoduje chwilową przerwe w połączeniu. Podczas laga nie możesz się w Tibi ruszyć, zaatakować nikogo i wogóle. I powiedzmy że Paladyn bije Dwarf Guarda, i dostaje laga i przez chwile nie masz nad nim kontroli i wtedy Dwarf Guard może do Ciebie podbiec i Cie bezproblemu zabić bo Paladyni nie noszą najczęściej tarczy gdyż mają kusze lub łuk. Występują również kicki które wylogowują nagle z Tibi również z powodu zerwania połączenia. Lag może równie dobrze zabić Knighta lub Sorca/Druida, z tym że oni najczęściej nosza dobry eq + tarcze która zapewnia ochrone na jakiś czas, dopóki się nie zalogują ponownie albo odzyskają kontrole nad postacią (lag minie).
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Paladyn nie używa tarczy i jest narażony na ataki potworów, więc kiedy przy lagu zostajesz wyrzucony z servera, twoja postać stoi przez pare minut i czeka na automatyczny logout. Wtedy najczęściej ginom paladyni.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
Lokacja: Pod stołem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Gildia-poszla-sie-jebac
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Czemu lagi zabijają palków? Ponieważ nie mają tarczy i polują z odległości na dobre potworki, które mogą ich zabić w przeciągu dwóch minut. Jak złapiesz kicka albo bardzo długiego laga to możesz się pożegnać z życiem.
Czyli powiedziałem to samo co inni. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i w koncu rozumiem
![]() ![]() ![]()
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: KrAiNa MlEkIeM i MiOdEm PłYnĄcA, cZyLi WrOcŁaW ^.-
|
![]() Bo palki są złe GRAGHHH DIEEE!!
@na serio: Pomyśl zanim coś napiszesz. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Lag jest to chwilowa przerwa w grze . Palkowie gina podczas lagów ponieważ gdy expią i natrafią lagi dedną poniewaz nie noszą tarczy i duże hity w niego wchodzą . Jak ty byś był na jakichs dobrych potworkach i napotkałbyś lagi to najprawdopodobniej bys padł .
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: Suwałki
|
![]() Gdzy mialem laga zabil mnie demon szkieletor.Stracilem BRIGHT SWORD'A,DRAGON SCALE MAIN(bylem poprosty wkur...ny
![]() ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: CrimCity
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Cover
CipSoft może odpowiadać jedynie za kick. Lagi to wina twojego połączenia, a zwykłe dedy to już wyłącznie twoja wina. Po Polsku mówi się "Szkielet", a nie "Szkieletor". Przy DSM nosi się AoLa zazwyczaj. Myślę, że ściemniasz z tą postacią., bo nawet nie umiesz nazwać poprawnie zbroji którą masz. @topic Oprócz tarczy nie mają też broni która ma jakiś def, czyli mają tylko zbroję do obrony
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Bo są (jakby to zapewne ujął Dobo) ZŁE I MROCZNE
![]() To jeden z nagłupszych tematów jakie widziałem