|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Noo eee tego...
Postac jet zle ustawiona, zle rozmiesciles ciosy z sdka i nie pokazanych hitow. Nie ma krwi pod ciałami ^^ i okropnie zrobione w paincie itemy. No wiecie o co mi chodzi chyba ? ![]() ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Niepoba mi się to...
Jakoś dziwnie rozciągnięte, i wklejone krzywo... pfff |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2005
Lokacja: Świnoujscie
![]() |
![]() lol wiem ze zle zrobione ale ja to robie 1 raz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() wole nie komentowac tego "czegoś"
![]() pomysl -1/10 wykonanie 2/10 @down Ta ta ten post mi tak potrzeby byl w zyciu, po prostu akurt tutaj musialem go nabic bo bym nie zasnal i nie moglbym żyć dalej myslac o tym ze tu nic nie napisalem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Nawi - 02-07-2005 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() @up
Ale post nabity, nie? No wiesz koment " Nie będe komentował" mija się z celem -.- (tak wyglądała pierwsza wersja posta, tj. przed editem) @topic Fake beznadziejny, bez pomysłu, nawet zasad tibijskich się nie trzyma
"People like Coldplay and voted for the Nazis. You can't trust people, Jeremy" - Super Hans Ostatnio edytowany przez Tasior - 02-07-2005 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Krzywe, źle wklejone, brzydkie, duże, bez sensu... ogólnie mi sie nie podoba.
Pomysł: 1/10 Wykonanie: 1/10
![]() |
![]() |
#8 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Nie podoba mi się całkowiecie i jest pełno błędów
1. Nie powinno się przeklinać na forum (fake'i też się zaliczać powinny) 2. Źle trafione cyclopy. Ciosy otrzymuje się przy ziemi tam gdzie jest kratka pozycji potwora. 3. naraz i leci pocisk i Cyclopy są trafione..Zdecyduj się czy w nie walisz czy już to zrobiłeś 4. Spike sword okropnie wklejony 5. Brak krwi o.O Pomysł: 2/10 Wykonanie: 3/10
![]() |
![]() |