|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Yo! Od razu mówie, że szukałem ale nie ma żadnych konkretnych i jednoznacznych odpowiedzi.
No więc chodzi o to: Od jakiego lvlu można na poszczególnych profesjach chodzić na demony np. Sork z blokerem od tego lvlu i mlvlu, Knight jako bloker od tegolvlu i skilli itd. Następnie jakie hity w rózny sposób wali demon np. Z łapy. I rózne inne ciekawostki np. jak często się przerzuca, czy często uderza z magii. Aha i prosze o doświadczonych graczy, noi prosiłbym tez żeby nie dawać w odpowiedzi jakichś zawyżonych wymagan typu na demona knight 80+lvl bo mój kumpel bloczył na 53 lvlu ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Tak z 70+ level zeby blokowac na calym huncie, a nie tylko jednego fartownego
a wali.. combo kolo 1000~ do tego summonuje FE a wali z lapy, gfb, oraz energy beama, dlatego stoi sie na ukos blokujac. a co do sorca, to niestety nie wiem od kiedy mozna chodzic. nie znam sie ![]() |
![]() |
![]() |