![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chodzi o to, że na Waszej stronce napisane jest, że Morning Star na Thais da sie kupić u Sama za 430gp. Napaliłam się na to i zbierałam po goldzie. Dziś dobrałam daną sumę i poszłam do wyznaczonego sklepu. Okazało się, że Sam nie sprzedane Morning Starów! Prosze o radę, gdzie na Thais mogę ją kupić.
Ostatnio edytowany przez Nina Samwise - 02-07-2005 o 13:07. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Idz do sklepu na prawo od północnej bramy i do Gamela w podziemiach portu przy depo, może oni sprzedają (hardka nie ma sensu sprawdzać bo sam stwierdza że jest takim jakby lombardem xD )
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() Kliknij Tu To się Dowiesz ! Mam Nadzieje że pomogłem
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Cytuj:
![]()
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
1. Który to sklep od prawej? 2. A i gdzie jest wejście do Gamela? No bo chyba nie tam, gdzie do szczurów. Z góry dzięki xP Ostatnio edytowany przez Nina Samwise - 02-07-2005 o 13:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Cytuj:
@down Na Edron dojdziesz nawet 5 lvl jesli masz PACC ;-). Jestem pewny, ze morning star mozna kupic w Venore. @Magus Wiekszosc graczy nawet nie chce sie bawic w takie *******y. Ale nie mowie, ze nie znajdzie spredawcy.
Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei. Ostatnio edytowany przez Zaglada - 02-07-2005 o 14:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Hmmm... Niezbyt wiele widze tutaj. Trudno. Na pewno coś jeszcze znajdę. A póki co, to możecie odpowiadać. Wiem, że można je kupić na Edronie, ale nie za bardzo z 10lvl tam dojde...-.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Po co sie trudzic i przeplacac? Popytaj graczy na 'trade channel', morning star jest dosyc popularny na beholderach, na pewno jakis gracz Ci go sprzeda za 100-150 gp.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wiesz, nie wiem ale pytałam się, i nikt nawet skory do rozmowy nie był
![]() |
![]() |
![]() |