![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2005
|
![]() Film Jest w 2 plikach bo za pierwszym razem padłem xP cuż
![]() ![]() O to Linki: 1. http://rapidshare.de/files/2752007/K...a_nic.rec.html 2. http://rapidshare.de/files/2752007/K...a_nic.rec.html Coment plX |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2005
|
![]() Wiesz co po obejzeniu tego filmu swierdzam ze 1 osobą która padla to ty..
A z kad wiesz ze ten loodu padl za nic. Z tego co wiem to Zosed zabil Lozodu... Potem Lozodu zaczol walic 2 chara Zoseda czyli tego 21 palka iza to padl locznie 4 razy.... Wiec jak juz wystawiasz film na forum to chociarz nie gadaj glupot |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() lol , co kogos obchodzi ze jakis lozoru pada a wogule skad wiesz ze za nic padl ? lol napewno cos musial zrobic
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Profesja: Sorcerer
Świat: Zanera
Poziom: 64
Poziom mag.: 5X
|
![]() Bo taka jest isara pada sie za nic ....
Ehh niewidzialem ani nieogladalem tego :/ :/
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2005
|
![]() 09:50 Czuje zew dziczy: u***
09:50 Czuje zew dziczy: vema napisal U*H*U*J ->>>>> buheheheheheheheheh a filmik noobowski....... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Ostro, człowiek niegra miesiąc i już się wszystko sypie. W sumie należało się Lozodowi bo odkąd wbił 40 to zaczoł kozaczyć jak nie wiem nie mówiąc już co było po kupnie pacc'a. A kiedyś lizał nam dupy... KoH....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Hauhauhaua. Brawo KoH za podsumowanie. Szczerze mówiąc to już kiedyś miałbyć trap na Lozodu z udziałem Sehindela, ale się nie zgadano i nie wyszło a teraz... moim zdaniem należało się, a tak btw to nawet Veritas~ miał udział w tym zabijaniu ;D.
Ostatnio edytowany przez Kapix - 03-07-2005 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Martin Mac'Clay
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 42
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
![]() Potwierdzam słowa Kapixa i Bobiego,kozaczył więc teraz ma za swoje ,a poza tym wiedziałem ,że prędzej czy później padnie za to kozaczenie jaki on nie jest boski
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Koh pamietasz jeszcze zioma Sulik The Danger Dragon z takiej fajnej guildi Dark Warriors OF Honour...
To byly czasy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() (Poczatek) - ...
(Srodek) - ... (Koniec) - film do du..y ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Tamoo ja tez z plocka xD ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Omg.
noobek niezly i dziwi sie czego go koles zabil mam 3 powody..... 1.pk zabija pierwszego lepszego. 2.jak miales u niego yellow skulla to tez sie nie dziw. 3.mowiles ,,plz hmm" niepotrzebnie bo wtedy sie kapnal ze prosisz o hmmy to wiedzial ze go bedziesz probowal zabic (Nie dali ci bo nie daja noobkom) i jeszcze taki zrabany nick ze..... ja na miejscu tego pkera bym cie zabijal odrazu i tak dobrze zrobil ze cie zabil i tu sie dziwisz czego cie zabijaja noobek z ciebie i tyle AZURA ROX |
![]() |
![]() |