|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Może by opcje szukaj zaznaczyć na czerwono pogrubić albo w bardziej widocznym miejscu umieścić ? bardzo dużo tematów jest tworzonych bo ktoś nie poszukał, część pewnie nie wie że takie coś istnieje.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Profesja: Elder Druid
|
![]() Byćmoże by to coś pomogło. Jestem za tym, żeby spróbować. Myślę jednak, że jeśli ktoś nie chce to nie zobaczy
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() proponuje aby nie trzeba bylo klikac aby rozwinac tylko zeby ramka byla odrazu na wierzchu
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Jak ktos jest glupi to i to mu nie pomoze, trzeba by chyba podstawic hiperlacze do szukaj w miejsce 'nowy temat' albo 'odpowiedz'.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() @topic: Mi się takie rozwiązanie podoba. Pierwsza rzecz, na jaką wszyscy zwracaliby uwagę byłoby "Szukaj". Można także wprowadzić liczbę "szukań" w profilu - taki licznik dobrego usera.
@Magus: Wszyscy by szukali, jednak postów byłoby "nieco" mniej. ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Załozyłem kiedyś podobny temat (sugestie) , tylko chodziło o nim o to, by był napis przypominający o tym, by szukać...
Najlepiej byłobygo umieścić nad ramką "tytuł". Tytuł trzeba wpisać, więc każdy by go zauważył... Nistety temat został źle zimpretowany, i został zamknięty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Może jednak w końcu wprowadzić ten pomysl w życie :> dobijają mnie 10-ątki tematów z pytaniami na które można zlaleźć odpowiedź używając Szukaj.