|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() co wy na taki domek z zapleczem gastronomicznym
![]() (to moj pierwszy fake, ale sie bardzo staralem; znajdzcie jeden blad w tym fake, gdyz wtedy znajdziecie wszystkie) ![]() Potem sie jeszcze pobawie z wnetrzem domku oraz roslinkami i tarasem widokowym na dachu ![]()
name: Niepomocny Czuprynkowi proff: ![]() lev: 19 pretector: CZUPRYN ![]() ![]() ![]() kiedys 11 skill na servie w ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 3dsmaxman - 02-07-2005 o 15:19. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() @up
Zgadam się we wszystkim, rób więcej!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobie wiecej jak sobie rozparceluje pliki z tibia.spr do folderow
na razie mam 1,6k/~6k ![]() ale zobacze co sie da zrobic
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() a fejk jest spoko ze niemalo ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: In Up ^^ !
|
![]() Spox Ten fake . Gz dla ciebie rób coś dalej może coś z ciebie będzie
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Koles masz talent. Zrob jakis Fake story to wyjdzie super
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: Daleeko...
![]() |
![]() postac nie jest na srodku.... chyba
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystkie przedmioty pochadza z tibia.spr (niczego nie edytowalem jesli chodzi o kolory), a postac chyba wkleilem dobrze, jeszcze sprawdze (mam mysz optyczna i czasem mi skarze o pixel); a jaki zobilem blad? - pomylilem sie przy wklejaniu jednego kawalka ogrodzenia o jeden pixel, przez co jego spora czesc jest przesunieta
![]() mam juz fabule pierwszej czesci fake story, zabieram sie za zbieranie materialow; tym razem bede robil cos jak film - na gotowych planach bede robil dekoracje (ten domek byl tworzony plytka po plytce przeze mnie) a tak sie spytam - jaki powinien byc rozmiar okna tibii, aby obrazki kopiowane mialy plytki dokladnie o wymiarach 32x32? (nie chce znowu bawic sie w tworzenie swiata od podstaw..
name: Niepomocny Czuprynkowi proff: ![]() lev: 19 pretector: CZUPRYN ![]() ![]() ![]() kiedys 11 skill na servie w ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 3dsmaxman - 02-07-2005 o 16:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Bardzo ładny fake, lecz jeden błąd mam - drabinka. Jak by się schodziło po takiej drabince?
Drugi - chyba źle wklejona studnia! Ostatnio edytowany przez Hieyan - 02-07-2005 o 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Wiesz ogólnie pomysł mi się nie podoba, ale nie zauważyłem ani jednego błędu w wykonaniu poza tym jednym wykrytym przez Sir konrada kniighta...
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Zrob coś więcej pLaX!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() wiadro jest dziurawe. i postac zle stoi.
ale ogolnie nie jest zle, chociaz moglo by byc o niebo lepiej. pokaz wiecej, to i ja wiecej bede wiedziala i bede mogla wiecej ocenic, bo po piewrszym lepszym zdjeciu nic konkretnego nie powiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
![]() |
![]() rob wiecej ale jak narazie to
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
|
![]() Są błędy...
Na dach dalo by sie wejsc tylko parcelami, nie daloby sie zejsc z drabinki
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Fajny domek, ale następnym razem postaraj się zrobić coś większego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam juz 1/2 terenow do fake story (bedzie to film nimy, od czasu do czasu bohater bedzie cos mowil; robienie tekstow to kupa roboty), ta czesc to bedzie cz. 1, a druga zrobie za miesiac bo jade na wakacje
mam tez wieksze doswiadczenie - najpierw robie siatke, na niej montuje przedmioty o rozmiaze np. 2x2 kratki; potem robie druga siatke i na niej wklejam pytanko - jaki program proponujecie do cieniowania (Photosop/Gimp) i jakie narzedzie w kazdym z programow; jest mi to nizbedne, bo wiekszosc fake bedzie sie dziala pod ziemia wklejam dwa SS-ow z tego, co zrobilem: ![]() http://img101.imageshack.us/img101/5898/final23iz.png (daje link, bo sie wkleic nie chcialo)
name: Niepomocny Czuprynkowi proff: ![]() lev: 19 pretector: CZUPRYN ![]() ![]() ![]() kiedys 11 skill na servie w ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez 3dsmaxman - 04-07-2005 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
|
![]() Zrob Jakas Historyjke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2005
![]() |
![]() rob tak ze bedzei animowane ale najlepiej bedzei jak bedzie twoj glos zamiast ze cos piszesz
![]() |
![]() |
![]() |