|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2004
Stan: Niegrający
|
![]() Spotykam się z obrazami studiów mocno imprezowych i takich po prostu do nauki. Chciałbym się dowiedzieć jak to rzeczywiście jest? Proszę o wypowiedzi aktualnych studentów lub świeżych absolwentów, jeśli tacy tu są.
"Poczuj smak religii, zjedz księdza" - Maridiana (Antica) Ostatnio edytowany przez J. Hunter - 05-07-2005 o 23:11. Powód: powtórznie wyrazowe :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Adrianoss
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sam już nie wiem
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 85/79
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() yhm, no troszke trzeba uczyc sie, mialem repete repety nie zaliczylem i teraz jestem na zaocznych, a imprezowac zawsze i wszedzie i do upadlego ;p, dodam ze "studiuje" na Poli Bialostockiej wydz. Elektryczny
![]()
Beer Beer Never Changes ! Ostatnio edytowany przez Adrianoss - 05-07-2005 o 23:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Studia - IMHO poza wojskiem najciekawszy okres w zyciu
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() zgadzam sie z Magusem. Ale to zalezy od predyspozycji. jak umiesz sie uczyc to imprezujesz jak nie to imprezujesz i zawalasz rok. I masz przechlapane.
ja jestempo I roku informy. bylo ciekawie, ale przechodze na psychologie ![]() Hail studia!