|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Witam.
Mam proste pytanie - na jaką kraine najlepiej iść? Pewnie było już kilka takich tematów ale co chwile sie coś zmienia wiec prosił bym o świerze propozycje. Jeśli można to podajcie argumenty które wyróżniają taki realm od innego. BTW non pvp to odpada ;] no chyba że ktoś da mi przekonujące powody aby iść na jakaś nową kraine.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Radze pujść na kturyś z nowych światów np. Chimere czy Azure (zostały już udostępnione graczom bez PACC'a) poniewarz mało jest tam graczy i można się łatwo zalogować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Akurat tu sie nie zgodze ze latwo sie zalogowac. Jak myslisz, dlaczego jest tak malo graczy? Bo zapewne sa limity male, zeby niektore osoby sobie szybko nabily duzy lvl i zeby mogli chodzic na lepsze stworki. Dopiero po jakims czasie podwyzsza limity
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() nie radzil bym isc narazie na jakis nowy swiat bo drogi eq tam jest.
moim zdaniem dobrym swiatem jest julera,bo nie jest strasznie zapelniony i eq w przyzwoitej cenie mozna kupic |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() moim zdaniem najfajniejszym swiatem jest lunara. to prawda ze jest troche pk ale gdzie sie to nie zdaza ( nie wliczajac nonPvP) fajnie sie na nim gra sporo ludzi jest przyjaznych .pomoga czasami cie uhna w potrzebie . niestety bardzo trzeba uwazac n pk bo maja juz duze levele
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |