|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 06 2005
|
![]() Na kanale Trade na serwerze Aracania nijaka "Sera Smar" podaje link do następującej strony: http://www.quiz-tibia.***********/, z opisem : "You need item start in quiz u can win: Giant Sword, Fire Axe, Knight Armor, Tower Shield and many many more->www.quiz-tibia.*********** coment->www.quiz-tibia.***********/win.html". Jak się można spodziewać, po wypełnieniu tegoż 'quizu" jest strona z miejscem na hasło i numer! kiedy powiedziałem jej, że jest oszustką, skomentowała to "suck my ass".
![]() (jeśli ktoś chce nagrodzić moją pracę detektywistyczną przyjmuje wszystko na serwerze Arcania ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol... gdyby kazdy mial zakladac osobny temat o takich rzeczach to forum by nie wytzrymalo... n/c
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Dlatego moznaby zalozyc jakis topik, w ktorym wpisywanoby rozne takie linki.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Odkrywczy jesteś. Przez kanał trade przewija się miliony takich stron.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() I po co zakladac tekie tematy ja dostaje takie linki co najmniej raz na dwa dni jak ktos ci wysyla takie cos to poprostu kazdego pokolei ignore a jak ktos jest noob to niech wchodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Boże, i to jest powód żeby zakładać nowy temat?
A co zbioru takich linków, jakiś dzieciak wejdzie w temat, nie przeczyta i kliknie. Zły pomysł.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |