|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma polskiego GM'a.
A jeśli chcesz zgłosić musisz zazbaczyć w remember my password ( Czy jakoś tak ) opcje "My account has benn hacked.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() 1. Ctrl + R
2. Nie ma Polaka GM'a. 3. GM nikogo nie ukaze poniewaz nie masz dowodow, ze ten ktos jest hackerem. Pozatym, sam cie nie shackowal, to ty podales haslo/masz keylogera/pozyczales postac itp. @up Byles pierwszy, niepotrzebnie napisalem tego posta. ;/ @down Live is butal... Jestes naiwny, i masz takich fajnych kolegow na RL, to twoj problem. GM nic Ci na to nie poradzi.
WHU - GSE Ostatnio edytowany przez kidler - 05-07-2005 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ale on zainstalowal keylogera i namawial mnie zebym koniecznie zalogowal się bo chce zobaczyc moje itemy
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() @up
Twój błąd... a gdyby kazał ci wkoczyć w ogien zrobiłbyś to? |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lukasz Bialy Mag
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polish Army
Świat: Pacera
Poziom: 64
Poziom mag.: 58
|
![]() Masz przynajmniej nauczke na przyszlosc.
Skoro dales sie tak latwo namowic na podanie komus hasla widac, ze jests nowy i lepiej zrob sobie nowe konto. A co do odzyskania chara nie powinienes miec z tym problemu wystaczy, ze zrobisz krok po kroku wszystko: http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount |
![]() |
![]() |