|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() mam problem bo niemoge wejsc do rzadnego tematu wchodze w dział filmy i dalej nieda rady do rzadnego tematu wejść ,czy to bład mojej przegladarki czy serwisu bo widze że nowe rzeczy dodaliście i czy to właśnie zepsuło ? help plx
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ale wyskakuje ci jakis blad czy co? Jaka masz przegladarke?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Napisz to jeszce raz, z kropkami, przecinkami, dużymi literami to może wtedy zrozrumię co tam napisałeś i ci odpowiem...
No i jeszcze przeglądarke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@topic To nie jest wina serwisu. Raczej napewno twojej przeglądarki. Jezeli masz zainstalowaną Operę/FireFox etc. to spróbuj uruchomić strone z innej przeglądarki. Ewentualnie spróbuj kilka razy odświeżyć lub poczekać. Jeżeli posiadasz IE to doradzam ci ściągnąc jakieś łatki do niego. @do ludzi Nie piszcie tutaj postów , jeżeli nic nie wnoszą do tematu . Typ takich postów: - nie wiem jak ci poradzić - jaką masz przeglądarke - pisz wyraźniej bo nierozumiem - to chyba wina przeglądarki |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() jeśli po jakimś czasie odświerzania w końcu Ci zadziałało tzn. że to forum się chrzani (też tak mam czasami) ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 03 2005
Lokacja: za 7-mioma górami ;)
Stan: Niegrający
Imię: Iyu'unigato
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
|
![]() Może to błąd twojego neta... czasami może się nie ładować jakaś strona z powodu przeciążenia. Raczej wina przeglądarki to nie jest, ja używam opery 7.23 i normalnie mi wszystko chodzi. Poprostu może klikaj na link aż do skutku
![]() ![]()
![]() |
![]() |