|
Notki |
Lista chętnych do przystąpienia do Gildii Tu proszę składać podania do Gildii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Nikt ważny
|
![]() Tutaj mogą zgłaszać się ci, którzy po przejrzeniu tematów nie mogli sobie znaleźć gildii na w/w świecie.
Aby to wszystko było ładnie zgrane post należy upodobnić do następującego wzorca: Nick: (aktualny nick postaci w Tibii) Lvl: (poziom doświadczenia postaci w chwili pisania podania) Profesja: (Jaką profesje ma twoja postać) Skille: (jakie skille ma twoja postać: broń/tarcza/magic lvl) Status konta: (pacc/facc/tutor etc.) Staż gry: (ile czasu grasz w Tibię) Aktywność: (mniej więcej ile godzin dziennie spędzasz grając w Tibię) Coś o postaci: (napisz tutaj jakieś informacje o twojej postaci, które nie zostały wymienione wyżej a uważasz, że powinieneś podać je w podaniu) Coś o sobie: (powiedz o sobie coś, co nie jest związane z grą np. ulubiona muzyka itp.) Informacje dodatkowe: (tutaj napisz to co jeszcze chciałbyś napisać w podaniu)
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Lomis Abrik
lvl 21 palladyn 35club/55distance/51shielding pacc 3 m-ce 2-6godz/dzień szukam normalnej gildii tzn takiej ktora ma jakis konkretny cel i dazy do niego ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Tholeius Arake
21 lvl knight 51 axe fighting.48 shielding ![]() pacc 3 miesiace 3-5 godz dziennie chce nalezec do gildii lubie hip-hop,i grac w tibie i bardzo chce nalezec do gildii ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Berylia/selena
![]() |
![]() Kupczenko
Level : 11 Profesja : Druid Magic Level :25 17/19 sword ![]() FACC of course Od poczatku arcani - wtedy byłem newbie jeszcze Drutek działa tak z 16 godzin w wakacje chyba ze jestem zajęty to wogóle Jest to UHMAKER narazie. Potem bede nim bić level ale wpierw kasa i magic level potrzebny i mały podpis Protected by: XXX w nawiasie. Moge sprzedawać UHe dla gildii. O sobie nic nie bede pisać jak chcesz się czegoś więcej dowiedzieć pisz w grze "często AFK ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2005
Lokacja: Stołeczne miasto
Imię: Lindlay
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 117
|
![]() aff.. nvm...
Ostatnio edytowany przez Lindlay - 15-07-2005 o 14:34. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Nick : Booazen
Lvl : 13 lvl Profesia : Palladyn Skille : Narazie 42/30 ale wlasnie skiluje gdybyscie szybciej przyjeli moze sorc by monka pozyczyl . Status konta : faac Staż gry : ze 2 miesiące . Aktywność : teraz jak skiluje ze 4 h dziennie . Coś o postaci : 4 mlvl Coś o sobie : Lubię piłkę nożną i TIBIE ! Dodatkowe info : Gildia musi mieć sorca ktury pozyczy monka lub ghoula prosze jak najszypciej to bedzie szybszy wzrost skilów i lepszy członek gildi ! Ostatnio edytowany przez Booazen - 01-08-2005 o 20:10. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Nick:Berethiur
Lvl:20 Profesja:knight ![]() Skille:sword 62 ![]() ![]() Status konta:facc Staz gry:1 rok Aktywnosc:Rano i po poludniu O postaci ![]() O mnie:lubie sluchaz muzyki i grac w tibie Dodatkowe:W gildii chciałbym byc z rycerzami ![]() Ostatnio edytowany przez kamil1153 - 22-08-2005 o 15:50. |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
|
![]() Nick: Gakusius Vania
Lvl: 12 Profesja ![]() Skille: 16 axe fighting , 18 shielding , 13 m level Staż gry: 1,5 roku Aktywność: gram 2-3 godzin dziennie Coś o postaci: moje zaklęcia to: utevo lux, exura, lmm, hmm, fb, gfb, uh |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2005
|
![]() Blug Balder
lvl:13 Paladyn 43dst./30shield./5mlvl.gdy moge to skiluje facc 4 miesiące przez 3 miesiące grałem na cafejce tera mam kompa. Gram od 2 do 4 godz. a jak mam więce czasu to niemoge się oderwać ;-p. Narazie staram sie nabijać lvl i kase rzeby mieć dobre itemy ![]() O tibi powiedział mi kolega od razu zaczełem grać gram tez w gry RPG takie krciane np.DnD ,słucham hip-hop'u gram w kompa jak widać uprawiam rózne sporty np. pływanie, aikido,mam GG. 1090069. Bardzo mi zależy na gildi bo wiadomo w grupie lepiej. Gdyby co mówić jakie wymagania to potrenuje poskiluje żeby sie dostać.OK |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Krakow
Stan: Aktywny gracz
Imię: Dark Aker Thores
Profesja: Sorcerer
Poziom: 13
Skille: 17/18
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Nazywam się Dark Akr Thores, mam 13 level, jestem magiem
![]() Moje skille: broń:16 Ttarcza:18 Magiczny lv:15 Gram od 2-5 godzin dziennie, status mojego konta to facc. W tibie gram około 1,5 roku Moje czary: Lmm Hmm GFB Exura Exura Gran Exana Pox Utevo lux Exiva"" |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nik: Knight-krzys
Lvl:11 Mlvl:2 Profesja Knight ![]() Skille:Sword 35 obrony 32 FACC of course 1 rok 4-7 godz. chcem nalezec do jakiej kolwiek gildi.Teraz wlasnie robie sobie drugą postac Druida i móglbym robic Uhy i hmm za darmo dla gildi.Jestem zawansowanym graczem lubie pomagac gracza w tibi.Jestem wlasnie po shakowaniu postaci i jest mi bardzo ciezko.Bardzo bym chcial nalezec do jakiej kolwiek gildi prosze przyjmijcie mnie ![]() Co lubie robic naj bardziej : Grac w tibie i nic wszystko Prosze o kontakt ze mna mój numer gadu-gadu to 8543415 |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Lokacja: szczecin
Stan: Na emeryturze
Imię: Masa Elver
Profesja: Paladin
Gildia: szukam gildi!!
Świat: arcania
Poziom: 9
Skille: 30/35
Poziom mag.: 5
![]() ![]() |
![]() Nick: (Masa Elver)
Lvl: (8 lvl) Profesja: (palladin) Skille: (Distans 23/Shelding 15 mglvl 2) Status konta: (facc) Staż gry: (1 rok) Aktywność: (5 godz.) Coś o postaci: (kiepsko gram mam duzo dedow kradna mi kąta) Coś o sobie: (wole grac w tibie niz w starocie!) Informacje dodatkowe: (był bym bardzo wdzięczny gdybym miał gildie nigdy nie mialem gildi a tak to zwieje do gildi i nie dedną, moje gadu gadu 5623121)[/quote] Ostatnio edytowany przez Diablo1995 - 16-10-2005 o 01:58. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Lokacja: Krotoszyn
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
17 Knight 57 sword/54 shielding/3 mlvl FACC niecały miesiąc 2-10h dziennie Ulubiona muzyka to HIP-HOP szukam normalnej gildii, takiej ktora ma jakis konkretny cel i dazy do niego ! ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Orif
15 lvl knight 48 sword/44 shield/2 magic facc 2 miesiąc 2 godzinki w tygodniu, nie ma mnie w wekendy lubie grać w piłke nożną |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Nick: (Lord Kotman)
Lvl: (25) Profesja: (KNIGHT) Skille: (sword-60/shielding-60/mlvl 4) Status konta: (facc) Staż gry: (1 miesiac) Aktywność: (4-6 godz. w weekendy 12 godz) Coś o sobie: ( Gram w piłke nożna no i oczywiscie w Tibie ![]() Ostatnio edytowany przez Lord reexinho - 22-12-2005 o 10:48. |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2005
Lokacja: Kołobrzeg
Stan: Na emeryturze
Imię: Oskaburth
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 46
![]() |
![]() Nick: Oskaliber
Lvl: 15 Profesja: Knight Skille: Sword 50 ~~ Shield 47 Status konta: FACC Staż gry: 2 tygodnie Aktywność: ok. 3 godz w dni powszednie, w weekndy po 8-11 godz. Coś o postaci: Moja pierwsza postać, rozwinąłem ją tak jak sie udało... Coś o sobie: hmm... interesuje sie glownie overclockingiem i moddingiem ostatnio uzależniłem się do tibii xD Informacje dodatkowe: Prosze sie kontaktowac na gg: 2112587 albo na mail: [email protected] ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Mag'Smierci
15 Sorcerer club 15 shielding 20 mlvl 13 pacc 2 miesiace 5-6 h Szukam dobrej gildii piszcie na e mail [email protected] lub na tibi |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Azura
|
![]() Nick: Mysia from azura
Lvl: 22 Profesja ![]() Skille: uzywam rózdzki Status konta:facc Staż gry: 7 miechów Aktywność:2-3 godzinki Coś o postaci: Jest spox nie narzekam na nia ![]() Coś o sobie: Dziewczyna który lubi grac w tibie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Sir Volcik
Poziom: 19
Skille: 15/19
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Nick: Sir Volcik
Lvl:17 Profesja: Druid Skille: 15sf/19s/12mlvl Status Konta: facc Staż gry: 2 lata Aktywność: od 6 do 7 godzin dziennie ![]() ![]() Coś o postaci: Kumplą z Tibi robi za darmo Uh`y i Ih`y ![]() Coś o sobie: Lubie sport, hip-hop. Mam 14 lat i mieszkam w Rybniku Informacje dodatkowe: Kiedyś grałem na Elysi miałem 50 elite knighta który został shakowany ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Volcik - 03-03-2006 o 12:29. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Działoszyn
Imię: Raziel the soul reaverr
Gildia: Dark Power Soliders
Poziom: 26
Skille: 15/21
Poziom mag.: 26
|
![]() Szukam gildii.
Nick:Raziel the soul reaverr ![]() Lvl:25 (prawie 26) Profesja:druid Skille ![]() Status konta:facc Staż gry ![]() Aktywność:Czasem dziennie od 1 do 3 godzin a takto w piatki, poniedziałki i soboty z 2-3h Coś o postaci:Ma kupe czarów , ma pro przez członka z DFTP i kumpla z 90 ktoryms lvlem , lubi bronic slabszych ![]() Coś o sobie:Lubie sluchac muzyki , grac w gry fanatasy typu Baldur's gate 1 i 2 , neverwinter nights , tibia , morrowind. |
![]() |