|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zabojca Niewiernych: Dziedobry panu. Jestem administratorem kanalu HONERA. Zprzykroscia zawiadamiam pana o tym iz zostaly zlozone na pana skargi od innych graczy Juicy Fruit Master: DOES A VIAL OF BLOOD DO Zabojca Niewiernych: Podobno pisze pan niecenzuralne slowa na innych graczy
Sill Kutilis: ja? Sill Kutilis: kanaly czyli na ircu? Zabojca Niewiernych: jak mowi punk 38 regulaminu: ZABRONIONE JEST UZYWANIEWULGARYZMOW POD ADRESEM INNYCH GRACZY Sill Kutilis: jak ja na zadnego irca nie wchodzilem Sill Kutilis: gdzie ty jestes? Zabojca Niewiernych: jestem zmuszony usunac panskie konto badz wplaci pan na konto ADMINISTRATORSKIE : Zabojca Niewiernych -- kare w wys 50GP Sill Kutilis: a jak tyle nie mam Sill Kutilis: a jak tyle nie mam Zabojca Niewiernych: ma pan czas na ujszczenie wpalty rowny 24h Zabojca Niewiernych: badz grozi panu kasacja konta Sill Kutilis: ale udowodnij mi ze jestes z administracji Sill Kutilis: najpierw Zabojca Niewiernych: niech pan wejdzie na polska strone TIBI i na glownym forum znajdujasie ZASTRZEZONE nicki równiez znajduje sie ten z ktorego do pana wypisuje Zabojca Niewiernych: jest to nick polskiego administratora SERWERA TIBI KANALU HONERA sciema czy mam zaplacic 50gp? |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Name:Zabojca Niewiernych
Sex:male Profession:None Level:1 World:Honera Residence:RookgaardLast login:Jul 09 2005, 00:27:16 CET Account Status:Free Account ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
BTW, 50 gp? toz to kpina a nie kara. To chyba jakis desperat pisal... ![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |