|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
|
![]() na samym poczatku wiam wszystkich ktorzy sa na firum tibii.
ale do rzeczy, mam powazny problem z rejestracja. gdy pierwszy raz otworzylem gre tibia pokazala mi sie (znana wam juz) pierwsza strona po uruchomieniu.dalem enter game i mi wyskoczylo jakies Accont number Password If you dont have an accont yet: no i co mam zrobic poniewaz niegdy niemialem stycznosci z tibia(kiedys przez 10 minut przygladalem sie grze kolezanki)wiec niewiem co robic,POMOCY!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() wchodzisz na tibia.com i tam sie rejestrujesz(tzn. klikasz w signup)......
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki. smieszne co?? jakis typ pyta sie jak zalozyc tibie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Your account has been successfully created. Write down the account number. Then click the "Download" button to download the client program for Tibia. If you have already done so, just wait for the email and follow the instructions you will find there. See you in Tibia!
Account Created Write down your account number: 2419825 The password for your account has been sent to [email protected]. You will need the account number and your password to play Tibia. Keep your account number and password in a safe place and never tell anyone your account number or password. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() wyskoczylo mi cos takiego i co teraz (sory ze czas marnuje ale kto pyta nie bladzi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 05 2005
Lokacja: Trochę w lewo... Wyżej, wyżej... Za daleko! Trochę w dół... O! Tutaj! :]
|
![]() No i teraz (jeśli już masz klienta Tibii) wchodzisz sobie w enter game, wpisujesz account number i password (to co Ci na maila przyślą) i grasz
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() i pamiętaj nikomu nie podawaj swojego numeru konta ani hasła NIKOMU
tak jak już to zrobiłeś... podałeś nam numer konta ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() ale jak wpisuje te dwie rzeczy to mi nic nie daje bo mi wyskakuje
"accont number or password is not corect" ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Aha, nastepnym razem patrz gdzie zakladasz temat. "Tajemnice Rookgaardu" to nie jest dobre miejsce na pytanie o zakladanie konta.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 08-07-2005 o 14:47. |
|
![]() |