|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Edron -> Cormaya -> Eremo
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cormaya > Eremo
Na Cormaye mozesz przyplonac z edron(?) i parowcem z kazz oraz dojsc rotwornami z edron. |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja mam pytanko mianowicie słyszałem, że czary dla pacców kupuje się na Edron, a więc czy gildia dla knightów z pacc'em znajduje sie na Cornayii czy na Edron.
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Czary dla pacc kupuje sie na Edron, w akademii magicznej. Ale sa specjalne czary, po jednym dla kazdej profesji po promocji, ktore kupuje sie u Eremo(np: power bolt u royala).
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() A ja mam takie pytanie:
Sprawdziłem na spisie wszystkich czarów Tibia.pl i nie ma tam czaru chelleng. Może Healing? Albo Challenge? Albo...? |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Chellenge nie ma ale jest Challenge(wyzwanie) i aby go kupic idziesz na Cormaye potem na Ermo i szukasz npc Ermo.
A tak BTW to czar dla knighta a nie palka(takiego masz w opisie), a skoro nie wiesz gdzie go sie kupuje to wnioskuje, ze nie jestes zbyt doswiadczony, a ten czar dla nowicjuszy raczej nie jest(mozna sie latwo w swiatyni ocykac) |
![]() |