|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Qmple mnie namawiają żebym szedł na dl' e ale sie boje że padne...one t roche silne są
![]() ![]() ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() 1.wydaje mi sie ze ryc 55 lvl i 70/70 skile wystarcza.
2.ja tez mam pytanie o DL jestem druidem 17 lvl i 38 m lvl.Jakie hity bede walil z: a)sd b)hmm c)explozja PLz o odpowiedzi tutaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Lolz....zrób se swój topic
![]() Tego DL bym biłz palkiem na 60 z przywołabymi 2 DS' ami które by zaconvincował.....co o tym myślicie ? Ile uhow by szło ?
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() Raz bylem na dl Knightem na 45 lvl skille 78//74
A innym razem bylem sorcem na 22 lvl i zawsze rzucalem 2 sd i 3 hmm i DL mial dzbanka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() powtorze jescze raz za ile walne Dragon lorda z :
a)sd b)explozji c)hmm Druid,17 lvl i 38 m lvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() kliknij mnie
Podaj w kalkulatorze twój lvl i mlvl i kliknij Oblicz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki Sajan ale tan hitow z explozji niema...
Wiec jecsze raz prosze jakie hity zadam na 17 lvl,38 m lvl druidem?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
Zreszta masz tu linka http://mysite.verizon.net/vze7p87m/ wychodzi ze zadajesz od 0 do 148 dmg Aha i bez mana shield to jak sie przerzuci to jestes dead w ciagu sekundy[ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki kaczor idziemy z blokerem wiec niepowinien sie przezucic a jak sie przezuci to bede mial darmowy teleport...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() ludzie co wy? w temacie chodzilo chyba o blokowanie... chcecie blokowac sorcami, druidami, czy runami? skupcie sie ludzie i rozmwiajmy na temat.
moim zdaniem zeby byc calkowicie spokojny to lev 70 ale 0d 50 mozna zaczac tylko badz czujny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() podobny temat juz byl
45lvl skille 70 i wio ale trzeba umiec
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: tam
![]() |
![]() @men of dead
z explozji walisz o polowe mniej niz sd
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() re up :dzieki
Sorka ze zboczylem z tematu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Przedwczoraj byłem na Dlach koło Venore z 55 (niestety nie znam skilli ale w okolicach 70 ) blokerem i 30 sorcem. Na 1 Dla szło od 1 do 4 Uh w zależności ile jednocześnie szło SD.
Biorąc pod uwagę loot, a właściwie brak lootu z DLa i ilość straconych UH wychodzi an to że hunt owy jest nieopłacalny. Jednak czego sie nie robi dla frajdy.
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Divrael
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 106
Skille: 85/73
Poziom mag.: 7
|
![]() Tak wogóle to hunty na Demony,Dl'e,Behemoty,Warlocki
są z góry nie opłacalne. No ale jak to zgrabie ujął n3m3s!s Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() 75/75 i 700 zycia styknie aby blokowac DLa (Ale 1 nieostroznych ruch, wpadniesz na fale i darmowy teleport do swiatyni).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() minimum lvl +50 skile z 65/70 wystarcza uhy hmm i co jeszcze stac na ukos z dlem
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() Cytuj:
![]()
Zyjesz tak jak chcesz nikt ci w tym nie ma prawa przeszkodzic......kochasz osobe ktura ciebie tez kocha.......masz wrogów kturzy cie nienawidza i ty ich tez.......uczysz sie kochac a także rozczarowywac........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 12 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() men of dead:
HMM:44 SD:222 EXPLO:148 UH:370 Jak pomyślałes żeby iść na DL to sobie pomaż do tego 28 bo wtedy DS a jak idziesz to życze ci żebyś nei padł. Co do tematu.Jazuhr ma racje po cholere na dl i dragach tarcza gdy kumpla knightem blokowałem to nie brałem tam demon shield i broght sword tylko brałem GS bo troche expa przynajmniej było,a jego ataki są z łapy smieszne bo chyba mocniej cyc mnie uderzy(zwykłe dragi też w H2H mają super dmg).Można wziąśc pala,sorcer/druida który summonuje 2 ds pal je convince i potem 2 dzięki temu mneij run zejdzie bo dziadostwo szybciej padnie.A loot dobry zostawia zależnie od jego focha to wiecie,ale też zależy od farta jak ja byłem knightem i potem sorcerem to kasa się nie zwróciła(bloker wzioł 50% kasy a reszta na 4;/).Levelek może być ten około 50 może nawet niższy skile 7x/7x ale i tak shield się psu na bude zda. |
![]() |
![]() |