![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() Super gra na stronie gra RPG link bezposredni do rejestracji zapraszam wszystkich http://zorg.i-rpg.net/imperium//register.php jezeli nie spodoba sie gra trodno ale co wam szkoda te 2 min na zarejestrowanie
Ostatnio edytowany przez Vanessa - 05-04-2005 o 19:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() http://zorg.i-rpg.net/imperium//register.php - a tu link bez dawania komuś forów.... (jesli chcesz sprawdzić czy dajesz komuś fory to patrz na dole... jest okienko i wnim były by liczby "102" a bez tego nie macie ich... krótko mówiąc łatwiej dostać się do ... TOP).
Pozatym gra jest oparta na silniku Vallher... coś tam (w przeciągu 1 tygodnia powstało takich z 50 ... jedną z nich jest własnie Imperium Zorga). Osobiście nie lubie tego typu gier (takiego silnika). Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 04-04-2005 o 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Mama cie w domu bije ? I cie przezywa ? Bo wychodzi na to że TAK Lineage 2 to jest....em.....czymś zupełnie innym (lepszym tak... ale i tak nudnym) ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() http://www.eternalduel.com/index.php
gierka po angielsku, nie jest to podróbka vallheru, głównie walka z graczami lub potworami oraz trening, ciekawostka jest fakt że z potworków czasami wypadaja klejnoty, które później można włożyć do slotów w broni polepszając jej właściwości; poza tym można łowić ryby i uprawiać rożne rośliny na farmie. gdyby ktoś się rejestrował prosiłbym o podanie mojego ID: 9611 jako Referral UserID, wy nic na tym nie tracicie, a ja ze swej strony zapewniam pomoc i członkowstwo w całkiem niezłym klanie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2005
Lokacja: in ur Nightmare
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Widzę, że coraz więcej takich gier powstaje
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() @ Diamentowe ostrze
Zreportowalem twoj post jaki naruszajacy regulamin. @topic Mi sie ta gierka nie podoba.Z gier tego typu wola Legende zielonego smoka =D @DOWN Refferal Id to jest taka jakby premia dla gracza.Jezeli ktos zarejestruje sie podajac naprzyklad twoje Id to dostaniesz punkt referencyjne za ktore potem dostaje sie jakies bonusy w grze
Nick Fredrio Świat Secura Sword fighting 58 Shielding 58 Level 18 Moje Opko!!Wbijać i komentowac! Ostatnio edytowany przez Fredrio - 13-07-2005 o 06:07. Powód: Ehh te literówki :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2005
|
![]() Moze mi ktos powiedziec co to jest cytuje: "Referral UserID"??
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2005
|
![]() Wyobraź sobie, że kogoś namówisz do tibii i za to dostaniesz 200gp. Tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
dymam cie noobie;} i ze tak powiem oddaje na ciebie cieply, żadki stolec
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Diamentowe Ostrze - 13-07-2005 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |